Powertech TR 558 alınır mı?

Hocam tekrar selamlar son olarak bu ürünle sakal tıraşı veya sakal düzeltme yapılır mı
Düzeltme de yapılır da tarakları o kadar iyi değil. Hem kesme hem de düzeltme yapacaksanız yeni model TR 958 öneririm.

Düzeltme de yapılır da tarakları o kadar iyi değil. Hem kesme hem de düzeltme yapacaksanız yeni model TR 958 öneririm.

Hocam siz anlıyorsunuz bu işten ben diyorum ki bütçeyi arttırıp güzel bir şey alayım o yüzdende 600 TL'ye kadar tavisyeniz var mı sakal ve tum vucüt için? Hayırlı akşamlar ve çok yardımcı oldunuz teşekkürler

Hocam siz anlıyorsunuz bu işten ben diyorum ki bütçeyi arttırıp güzel bir şey alayım o yüzdende 600 TL'ye kadar tavisyeniz var mı sakal ve tum vucüt için? Hayırlı akşamlar ve çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Hocam, Powertec markasından 2 ayrı cihaz alabilirsiniz. TR 558 ve 958. 558 vücut, 958 sakal için. Bende ikisi de var. Bütçeniz yükseldiğine göre, vücut ve yüzde ayrı cihazlar kullanmanız gayet mantıklı olur. Hem de hijyenik olmuş olur.

Hocam, Powertec markasından 2 ayrı cihaz alabilirsiniz. TR 558 ve 958. 558 vücut, 958 sakal için. Bende ikisi de var. Bütçeniz yükseldiğine göre, vücut ve yüzde ayrı cihazlar kullanmanız gayet mantıklı olur. Hem de hijyenik olmuş olur.

hocam direk powertec tr-958 alım diyorum 1.2.3.6.9.12 butün numara taraklar var ve siz tr 958 memnun musunuz

hocam direk powertec tr-958 alım diyorum 1.2.3.6.9.12 butün numara taraklar var ve siz tr 958 memnun musunuz
Evet memnunum. Ancak, 558'in aksine bıçağı elle çıkarılmıyor haberiniz olsun.

fark nedir ki hocam çıkarılmıyınca ne olacak bilmiyorumda
Hocam, temizlenmesi daha kolay oluyor ama o kadar da önemli değil kişisel kullanımda. Berberler bile uzun zamanda bir açıp temizliyor. (Vidalı olanlar.)

Hocam bu üründe kablolu kullanım yapılıyor mu illa kablosuz mu kullanmak gerek? Pil çok düşük seviyedeyse ya da bitmişse aniden lazım olursa kablolu kullanabilir miyim onu düşünüyorum. ayrıca TR-958 ve TR-958 Deluxe modeli var, kırmızı olan deluxe diye geçiyor. sizdeki hangisi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı