Hocam tekrar selamlar son olarak bu ürünle sakal tıraşı veya sakal düzeltme yapılır mı1- İyi alıyor.
2- Bence sıkıntı olmaz. Sizin için kolumda denedim iyi aldı.
Hocam tekrar selamlar son olarak bu ürünle sakal tıraşı veya sakal düzeltme yapılır mı1- İyi alıyor.
2- Bence sıkıntı olmaz. Sizin için kolumda denedim iyi aldı.
Düzeltme de yapılır da tarakları o kadar iyi değil. Hem kesme hem de düzeltme yapacaksanız yeni model TR 958 öneririm.Hocam tekrar selamlar son olarak bu ürünle sakal tıraşı veya sakal düzeltme yapılır mı
Düzeltme de yapılır da tarakları o kadar iyi değil. Hem kesme hem de düzeltme yapacaksanız yeni model TR 958 öneririm.
Hocam, Powertec markasından 2 ayrı cihaz alabilirsiniz. TR 558 ve 958. 558 vücut, 958 sakal için. Bende ikisi de var. Bütçeniz yükseldiğine göre, vücut ve yüzde ayrı cihazlar kullanmanız gayet mantıklı olur. Hem de hijyenik olmuş olur.Hocam siz anlıyorsunuz bu işten ben diyorum ki bütçeyi arttırıp güzel bir şey alayım o yüzdende 600 TL'ye kadar tavisyeniz var mı sakal ve tum vucüt için? Hayırlı akşamlar ve çok yardımcı oldunuz teşekkürler
hocam direk powertec tr-958 alım diyorum 1.2.3.6.9.12 butün numara taraklar var ve siz tr 958 memnun musunuzHocam, Powertec markasından 2 ayrı cihaz alabilirsiniz. TR 558 ve 958. 558 vücut, 958 sakal için. Bende ikisi de var. Bütçeniz yükseldiğine göre, vücut ve yüzde ayrı cihazlar kullanmanız gayet mantıklı olur. Hem de hijyenik olmuş olur.
![]()
Powertec Tr-958 Sakal Ense Tıraş Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Powertec Tr-958 Sakal Ense Tıraş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet memnunum. Ancak, 558'in aksine bıçağı elle çıkarılmıyor haberiniz olsun.hocam direk powertec tr-958 alım diyorum 1.2.3.6.9.12 butün numara taraklar var ve siz tr 958 memnun musunuz
fark nedir ki hocam çıkarılmıyınca ne olacak bilmiyorumdaEvet memnunum. Ancak, 558'in aksine bıçağı elle çıkarılmıyor haberiniz olsun.
Hocam, temizlenmesi daha kolay oluyor ama o kadar da önemli değil kişisel kullanımda. Berberler bile uzun zamanda bir açıp temizliyor. (Vidalı olanlar.)fark nedir ki hocam çıkarılmıyınca ne olacak bilmiyorumda
Ne aldınız?Vallahi iyi olsun ömürlük olsun diye 1400 TL Philips alacaktım iyi ki almamışım, berber tavsiyesi ile aldım çok güzel ürün sıfıra yakın kesiyor istediğin yerini alabilirsin, tıraş bıçağı performansı bekleme ama.
Hocam bu üründe kablolu kullanım yapılıyor mu illa kablosuz mu kullanmak gerek? Pil çok düşük seviyedeyse ya da bitmişse aniden lazım olursa kablolu kullanabilir miyim onu düşünüyorum. ayrıca TR-958 ve TR-958 Deluxe modeli var, kırmızı olan deluxe diye geçiyor. sizdeki hangisi?Hocam, Powertec markasından 2 ayrı cihaz alabilirsiniz. TR 558 ve 958. 558 vücut, 958 sakal için. Bende ikisi de var. Bütçeniz yükseldiğine göre, vücut ve yüzde ayrı cihazlar kullanmanız gayet mantıklı olur. Hem de hijyenik olmuş olur.
![]()
Powertec Tr-958 Sakal Ense Tıraş Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Powertec Tr-958 Sakal Ense Tıraş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.