4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Powerway 32 GB'lık USB almayı düşünüyorum iyi olduğunu söylüyorlar doğru mudur?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 14 Nisan 2023 #2 4cyber1 dedi: Powerway 32 GB'lık USB almayı düşünüyorum iyi olduğunu söylüyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... O fiyata 2.0 mantıklı değil. Bu daha iyi, bende aktif olarak kullanıyorum. Daha iyisi varmıdır bilmiyorum. Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx Fiyatı - Trendyol Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4cyber1 dedi: Powerway 32 GB'lık USB almayı düşünüyorum iyi olduğunu söylüyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... O fiyata 2.0 mantıklı değil. Bu daha iyi, bende aktif olarak kullanıyorum. Daha iyisi varmıdır bilmiyorum. Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx Fiyatı - Trendyol Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Silinen üye dedi: O fiyata 2.0 mantıklı değil. Bu daha iyi, bende aktif olarak kullanıyorum. Daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx Fiyatı - Trendyol Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir.
Silinen üye dedi: O fiyata 2.0 mantıklı değil. Bu daha iyi, bende aktif olarak kullanıyorum. Daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx Fiyatı - Trendyol Kingston Datatraveler Exodia 32 GB USB 3.2 USB Bellek Dtx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 4cyber1 dedi: Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hızı yavaş kalıyordu 3.0 USB'lere göre hatırladığım kadarı ile. Ama sağlam üründür dayanıklıdır.
4cyber1 dedi: Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hızı yavaş kalıyordu 3.0 USB'lere göre hatırladığım kadarı ile. Ama sağlam üründür dayanıklıdır.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 14 Nisan 2023 #5 4cyber1 dedi: Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş incelemişti, bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4cyber1 dedi: Teşekkürler peki hızı kaç MB'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş incelemişti, bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #6 Paper.C dedi: Hızı yavaş kalıyordu 3.0 USB'lere göre hatırladığım kadarı ile. Ama sağlam üründür dayanıklıdır. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Recep Baltaş incelemişti, bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Paper.C dedi: Hızı yavaş kalıyordu 3.0 USB'lere göre hatırladığım kadarı ile. Ama sağlam üründür dayanıklıdır. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Recep Baltaş incelemişti, bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler