Poyraz ISS nasıldır?

Makaleler
4
Aktif olarak Kablonet kullanıyorum. PoyrazNet'e geçmeyi düşünüyorum. Binada Türk Telekom FTTH altyapısı var. Bazı konularda akşamları down, ping yükselmesi, bağlantı kesilmesi gibi sorunlar olduğu belirtilmiş. Poyraz kullananlar yorum yapabilir mi? Poyraz tercih sebebim fiyatı değil bu arada 20 Mbps upload sunması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı uygun olduğu için geçmiştim. Takribi olarak 8 ay abonesi oldum. Genellikle akşam saatlerinde download değerinde düşüşler ya da kesintiler yaşadım, sıklıkla Dowload değerim düşük çıkıyordu. FTTH altyapısında olduğum için dikkat çekiyordu.
PoyrazNet Online İşlemler Panelinden arıza kaydı bıraktığımda; bakım çalışması yapıldı şeklinde dönüt alıyordum. Arıza kaydı açıldıktan 1 hafta sonra arızayı kapatılıyordu.
Bende aynı fiyata başka bir firmaya geçiş sağladım.

Benim arkadaşım kullanıyordu ve pişmanlardı. Oyun oynuyoruz 15-20 dakika sonra internetten atıyor, bazen internetleri olmuyor, bazen Ms'den oynamıyor. Bizi bile rahatsız ediyordu. Netspeed, TurkNet, Türk Telekom gibi bilinen markalar yönel.

Benim arkadaşım kullanıyordu ve pişmanlardı. Oyun oynuyoruz 15-20 dakika sonra internetten atıyor, bazen internetleri olmuyor, bazen Ms'den oynamıyor. Bizi bile rahatsız ediyordu. Netspeed, TurkNet, Türk Telekom gibi bilinen markalar yönel.
Dediğim gibi upload için Poyraznet düşünmüştüm. Comnet 12 aylık alabilirim belki. O da 20 mbps veriyor.

Dediğim gibi upload için PoyrazNet düşünmüştüm.comnet 12 aylık alabilirim belki. O da 20 Mbps veriyor.

Sadece bu değil. Ekşi sözlük gibi yerlere bakarsan görürsün. Aşırı fazla şikayetleri var.

Sadece bu değil. Ekşi sözlük gibi yerlere bakarsan görürsün. Aşırı fazla şikayetleri var.
Anladım hocam. Poyraz ve Comnet listeden çıkartıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı