joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #11 Poyraz Karayel en sevdiğim Türk dizisidir gerçekten çok kaliteli bir diziydi. Video da güzel olmuş emeğinize sağlık .
Poyraz Karayel en sevdiğim Türk dizisidir gerçekten çok kaliteli bir diziydi. Video da güzel olmuş emeğinize sağlık .
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Şubat 2021 #12 Poyraz Karayel Türk dizi sektöründeki elmas değerinde dizilerden biri. İlk yayınlandığı zaman ailemle beraber izliyordum, İlker Kaleli'nin oyunculuğu gerçekten efsane. Video güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Poyraz Karayel Türk dizi sektöründeki elmas değerinde dizilerden biri. İlk yayınlandığı zaman ailemle beraber izliyordum, İlker Kaleli'nin oyunculuğu gerçekten efsane. Video güzel olmuş, ellerinize sağlık.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 1 Nisan 2021 #13 Çarşamba gününü iple çekiyordum izlemek için. Poyraz Karayel'den sonra çarşamba günlerinin bir anlamı kalmadı.
Çarşamba gününü iple çekiyordum izlemek için. Poyraz Karayel'den sonra çarşamba günlerinin bir anlamı kalmadı.
W wowa Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 64 3 Mayıs 2021 #14 132923 dedi: Çarşamba gününü iple çekiyordum izlemek için. Poyraz Karayel'den sonra çarşamba günlerinin bir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam. Reklamları bile izlerdik reklam bitince yetişemeyiz diye...
132923 dedi: Çarşamba gününü iple çekiyordum izlemek için. Poyraz Karayel'den sonra çarşamba günlerinin bir anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam. Reklamları bile izlerdik reklam bitince yetişemeyiz diye...