M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba PoyrazNet kullanıyorum dün geceden beri internet yok, aradığımda Türk Telekom bakım yapıyor bizimle ilgili bir şey yok diyorlar. Doğruluğuna inanmadım, 16 saat civarı oldu neredeyse hala yok çünkü... Ne derece doğrudur? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Merhaba PoyrazNet kullanıyorum dün geceden beri internet yok, aradığımda Türk Telekom bakım yapıyor bizimle ilgili bir şey yok diyorlar. Doğruluğuna inanmadım, 16 saat civarı oldu neredeyse hala yok çünkü... Ne derece doğrudur?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 2 Ağustos 2023 #2 Planlı Çalışma Duyuruları | Türk Telekom buradan kontrol edin planlı çalışmaysa gözükür. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bu sayfanın altındaki arıza listesinde de Türk Telekomla iligli olanlara bakabilirsiniz.
Planlı Çalışma Duyuruları | Türk Telekom buradan kontrol edin planlı çalışmaysa gözükür. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bu sayfanın altındaki arıza listesinde de Türk Telekomla iligli olanlara bakabilirsiniz.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 3 Ağustos 2023 #3 @poyrazw delikarga dedi: Planlı Çalışma Duyuruları | Türk Telekom buradan kontrol edin planlı çalışmaysa gözükür. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bu sayfanın altındaki arıza listesinde de Türk Telekomla iligli olanlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada gözükmüyor, onlar ile ilgili bir sorun var muhtemelen...
@poyrazw delikarga dedi: Planlı Çalışma Duyuruları | Türk Telekom buradan kontrol edin planlı çalışmaysa gözükür. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bu sayfanın altındaki arıza listesinde de Türk Telekomla iligli olanlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada gözükmüyor, onlar ile ilgili bir sorun var muhtemelen...
dr34m3r Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Benim de 2 gündür internet yok. @PoyrazNET