PoyrazNet nasıldır?

Livo

Hectopat
Makaleler
2
Fiyatları çok uygun gözüküyor (hazirana kadar) hangi paket alınmalı ve kurulum süreci nasıl geçiyor? Deneyimlemiş biri yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• {88091953-D389-41F3-A40B-DA541127919B}.png.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed öneririm.

İlk çıktığında kimse bilmiyorken yani kullanıcı sayısı azken yarı fiyatına 5 6 ay sorunsuz kullandım. Son 2 3 aydır her gün kesilme vardı daha yeni değiştirdim firmayı. Altından kalkamadılar sanırım bu kadar talep sonrası.

Fiyatları çok uygun gözüküyor (hazirana kadar) hangi paket alınmalı ve kurulum süreci nasıl geçiyor? Deneyimlemiş biri yardımcı olabilir mi?
çok önermem geçmiş aylarda her akşam kullanıcıları sorun yaşadı. sırf ucuz diye bilinmedik firmalar tercih etmeyin hocam. bilinen firmaları tercih etmekte fayda var.

Bir şirket ilk olarak isminden güven vermeli. "PoyrazNet" direkt sınıfta kalıyor. NetSpeed'de bile akşam ping sorunu ve kopmalar varken PoyrazNet ile akşamları internete veda edersiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…