Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 7 Mayıs 2021 #21 AyarsıZZ dedi: Hiç bir şeyi ciddiye almayarak, kafaya takmayarak, hayatında olan güzel şeylere odaklanarak. Türkiye'de yaşıyorum ve sosyal medyada fazla takılıyorum. Bunlara rağmen 7/24 pozitif biriyim? Genişletmek için tıkla... Demek ki haberlere bakmıyorsun
AyarsıZZ dedi: Hiç bir şeyi ciddiye almayarak, kafaya takmayarak, hayatında olan güzel şeylere odaklanarak. Türkiye'de yaşıyorum ve sosyal medyada fazla takılıyorum. Bunlara rağmen 7/24 pozitif biriyim? Genişletmek için tıkla... Demek ki haberlere bakmıyorsun
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #22 Loli izleyebilirsin (@SSDKullaniyorum sponsorluğunda).
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #23 iloveichigo dedi: Loli izleyebilirsin (@SSDKullaniyorum sponsorluğunda). Genişletmek için tıkla... D-dostum??
iloveichigo dedi: Loli izleyebilirsin (@SSDKullaniyorum sponsorluğunda). Genişletmek için tıkla... D-dostum??
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 7 Mayıs 2021 #24 Coronalı olur.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #25 Blacksidemre dedi: Coronalı olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blacksidemre dedi: Coronalı olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Mayıs 2021 #26 Muhammed Ali Ergan dedi: Demek ki haberlere bakmıyorsun Genişletmek için tıkla... Bakıp ne yapacağım ki? Sürekli ölüm, cinayet, intihar. Bir tane güzel haber yok.
Muhammed Ali Ergan dedi: Demek ki haberlere bakmıyorsun Genişletmek için tıkla... Bakıp ne yapacağım ki? Sürekli ölüm, cinayet, intihar. Bir tane güzel haber yok.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 7 Mayıs 2021 #27 iloveichigo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iloveichigo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et