Pozitif Teknoloji güvenilir mi?

THEmito

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar iyi günler, başlıkta da yazdığım gibi okey güvenilir bir site ama çok fazla hafife alınmayacak şikayetleri var, benim de aklımda bundan dolayı çok fazla soru işareti oluştu, işte gerek yanlış adrese yollama olsun, ister satış sonrası destek vermeme olsun, ister çok geç veya hiç kargolamama sorunu olsun aklımda bir sürü soru oluştu, şimdi kalemle beraber başka sitelerden alsak ortalama şekilde oradan 7-8k daha fazla ödemek var, haliyle kafa karışıklığı mevcut daha önce oradan alışveriş yapmış veya yaptırmış olanlar sorularımı cevaplayabilirlerse gerçekten çok minnettar olurum.

Ne yaptınız hocam ?

Her seyden bu kadar suphe duymayin arkadaşlar. Koskoca devlet bankalarinda bile onlarca sikayet var. Bu titizlikle cok yasayamazsiniz.

Hocam ben zamanında oradan alışveriş yapmistim, ptden, iPad 9. nesil aldım sıkıntısız belasız elime ulaştı.

Hocam ben zamanında oradan alışveriş yapmistim, ptden, iPad 9. nesil aldım sıkıntısız belasız elime ulaştı.
10.nesil alacağım aksesuarlı bir şekilde 13.500 TL'ye alabiliyorum farklı sitelerde 15.000 bende şüphe uyandırdı sormak istedim

10.nesil alacağım aksesuarlı bir şekilde 13.500 TL'ye alabiliyorum farklı sitelerde 15.000 bende şüphe uyandırdı sormak istedim.

Hocam benim bildiğim PT Apple Türkiye ile bağlantılı, ben oradan vergisiz cihaz alabiliyorum diye aldim. Yoksa diğer siteler ile dağlar kadar fark vardı fiyat açısından.

Hocam benim bildiğim PT Apple Türkiye ile bağlantılı, ben oradan vergisiz cihaz alabiliyorum diye aldim. Yoksa diğer siteler ile dağlar kadar fark vardı fiyat açısından.
Öğrenim belgemi yükleyip bende o fiyata alacağım gibi duruyor inşallah bir sorun çıkmaz biraz araştırdım ama herkes kargo süreci ile ilgili sıkıntı çekmiş.

Öğrenim belgemi yükleyip bende o fiyata alacağım gibi duruyor inşallah bir sorun çıkmaz biraz araştırdım ama herkes kargo süreci ile ilgili sıkıntı çekmiş.

Ben kargo ile sıkıntı çekmedim, İstanbul Şişli'den gönderiyorlar, bende Avrupa tarafında olduğumdan çabuk elime ulaşmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…