W W4ZEX Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #11 806691 dedi: Ben kargo ile sıkıntı çekmedim, İstanbul Şişli'den gönderiyorlar, bende Avrupa tarafında olduğumdan çabuk elime ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
806691 dedi: Ben kargo ile sıkıntı çekmedim, İstanbul Şişli'den gönderiyorlar, bende Avrupa tarafında olduğumdan çabuk elime ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
THEmito Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 W4ZEX dedi: Ne yaptınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam valla baktım ses gelmiyor biraz araştırdım ve taksitli şekilde alacaktımki,şunu farkettim taksitle beraber daha pahalıya geliyor bende Hepsiburada dan aldım.
W4ZEX dedi: Ne yaptınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam valla baktım ses gelmiyor biraz araştırdım ve taksitli şekilde alacaktımki,şunu farkettim taksitle beraber daha pahalıya geliyor bende Hepsiburada dan aldım.