Pozitif Teknoloji güvenilir mi?

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba pt.com.tr (Pozitif Teknoloji) sitesinden MacBook Air almayı düşünüyorum. Fakat alacağım model Apple’ın sitesinde modeller listesinde, gözükmüyor. Apple Z0YJ000EF MacBook Air Z0YJ000EF 13.3'' i5 1.1GHz 8GB 256GB Uzay Grisi

Şunu düşünüyordum lütfen bir bakar mısınız? Apple’ın resmi satıcısı diyor ama pek güvenemedim. Bu modeli almak istiyorum ama böyle bir model Apple’da gözükmüyor.

Apple'ın sitesinde görünmeyen bir model nasıl oluyor anlamadım ama bu tip şeyleri satın alırken güvenilir olduğundan %100 emin olduğunuz yerlerden almanızı öneririm gidip çok bilinmeyen yerlerden almayın.

Pozitif Teknoloji Apple yetkili satıcısıdır. Söylediğiniz model Apple'ın sitesinde var. En düşük MacBook Air modelinin i5'li hali.

Site ile iletişime geçtiğimde, Apple’ın sitesinden de seçtiğimde bu modelin gözüktüğünü söylediler. Ama Apple, MacBook Air 2020 modellerinin hiçbirinde böyle seri numarası yok. Alışveriş yapanlar güvenli olduğunu söylüyorlar kafam karıştı açıkcası. Bu siteyi seçmemin sebebi ucuz olmasaydı.

Pozitif teknoloji Apple yetkili satıcısıdır. Söylediğiniz model Apple'ın sitesinde var. En düşük MacBook Air modelinin i5'li hali.

Lütfen link atar mısınız? İlginiz için çok teşekkürler.

Eğitim indirimi ürüne bakıyorsun eğer belgen yoksa ödediğin para geri döner.

Apple kendi sitesi;

Ben her zaman ucuz olan şeylerde bir terslik olduğunu düşünen birisiyim. Bir terslik olacağı belli çünkü. Bu tip şeylere iyi paralar veriliyor ve bir kez alıyorsunuz bunu yani sürekli alabileceğiniz bir şey de değil o yüzden mümkün olduğu kadar sağlam bir yerden satın alın derim.

Babam öğretmen bende öğrenciyim babam adına alışveriş yapacam İlgin için teşekkürler
Teşekkür ederim. Arkadaşların yorumlarına bakacam. Eğer gerçekten güvenli bir siteyse burdan alacam, çünkü dediğiniz gibi bu tip pahalı şeyler güvenilir yerlerden alınmalı kesinlikle.

Modellerine ben de baktım ama göremedim. Ama söyledikleri ürün MacBook Air'in i3 yerine i5'li olanı. Bence güvenemediyseniz Apple'ın kendi eğitim sitesinden alın. N'olur n'olmaz ben de pek bilmiyorum açıkçası Pozitif Teknoloji'yi.

Teşekkür ederim. Her durumu değerlendirip ona göre alışveriş yapacağım. Siz i5’li 2019’mu seçerdiniz ? i3’lü 2020’mi bu görüşte benim için değerli )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…