Huxly Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 443 9 Şubat 2022 #1 Herkese selamlar. P. T teknolojide 4399 TL şu anda. Ayrıca ben lise öğrencisi belgesi ile yararlanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Herkese selamlar. P. T teknolojide 4399 TL şu anda. Ayrıca ben lise öğrencisi belgesi ile yararlanabilir miyim?
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 9 Şubat 2022 #2 Faturadaki isimle öğrenci belgesindeki isim aynı olacaksa sorun olmaz.
Toxpox Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 21 9 Şubat 2022 #3 Evet, alabilirsiniz.
Huxly Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 443 9 Şubat 2022 #4 56153 dedi: Pozitif Teknoloji’den 4399 TL'ye alabilirsiniz. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirimden haberim var, teşekkürler. Lise öğrencisi belgesi ile birlikte yararlanabilir miyim bu kampanyadan?
56153 dedi: Pozitif Teknoloji’den 4399 TL'ye alabilirsiniz. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirimden haberim var, teşekkürler. Lise öğrencisi belgesi ile birlikte yararlanabilir miyim bu kampanyadan?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 9 Şubat 2022 #5 Evet. Özel Apple Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim? - Pozitif Teknoloji Web sitemizden Apple eğitim indirimi ile öğretmenlere ve öğrencilere pazar içerisindeki en uygun teklifleri sunuyoruz. Bu indirimden faydalanabilmek için www.pt.com.tr
Evet. Özel Apple Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim? - Pozitif Teknoloji Web sitemizden Apple eğitim indirimi ile öğretmenlere ve öğrencilere pazar içerisindeki en uygun teklifleri sunuyoruz. Bu indirimden faydalanabilmek için www.pt.com.tr