Barisaydgdu Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Pt.comdan MacBook almak istiyorum. Taksit yapıyorlar mı yoksa tek çekim yapıp bankadan mı taksitlendirmek gerekiyor?
Pt.comdan MacBook almak istiyorum. Taksit yapıyorlar mı yoksa tek çekim yapıp bankadan mı taksitlendirmek gerekiyor?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 2 Mart 2024 #2 Barisaydgdu dedi: Pt.comdan MacBook almak istiyorum. Taksit yapıyorlar mı yoksa tek çekim yapıp bankadan mı taksitlendirmek gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Taksit seçenekleri yazması lazım.
Barisaydgdu dedi: Pt.comdan MacBook almak istiyorum. Taksit yapıyorlar mı yoksa tek çekim yapıp bankadan mı taksitlendirmek gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Taksit seçenekleri yazması lazım.
Barisaydgdu Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 ödeme kısmına kadar geldim ama göremedim taksit seçeneklerini
Barisaydgdu Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #5 Nasıl taksitlendirebilirim