Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.330 Makaleler 149 Çözümler 44 16 Ekim 2020 #21 aabcc dedi: Kullandın mı da konuşuyorsun ya, Allah Allah (!) Genişletmek için tıkla... Güldüm ya .
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #22 mustaine dedi: Anlamadığım şey şu voltaj azalınca neden yanıyor ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak yanlış voltaj verilince oluşacak sorun bu. Yani video açıklamasında öyle diyor, ben bilemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mustaine dedi: Anlamadığım şey şu voltaj azalınca neden yanıyor ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak yanlış voltaj verilince oluşacak sorun bu. Yani video açıklamasında öyle diyor, ben bilemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #23 Frisby, Platoon, Hadron gibi firmalardan iyidir yine bu marka. Ama kaliteli marka almak gerek benim gibi yapmayın Dark marka daha üzerinde ne olduğunu bilmediğim ne sertifikası ne başka bir şeyi olan PSU ile yaşıyorum.
Frisby, Platoon, Hadron gibi firmalardan iyidir yine bu marka. Ama kaliteli marka almak gerek benim gibi yapmayın Dark marka daha üzerinde ne olduğunu bilmediğim ne sertifikası ne başka bir şeyi olan PSU ile yaşıyorum.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.448 Çözümler 9 16 Ekim 2020 #24 Adamlar PFC kullanmayıp evde havai fişek gösterisi olması için PPFC kullanıyorlar. Helal olsun adamlara.
Adamlar PFC kullanmayıp evde havai fişek gösterisi olması için PPFC kullanıyorlar. Helal olsun adamlara.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 16 Ekim 2020 #25 Tekrar anlamış olduk. Powerboost ürünlerinin kötü olduğunu. Bizde PFC yapamıyoruz onunda çakmasını yapalım o da PPFC olsun bari demişler.
Tekrar anlamış olduk. Powerboost ürünlerinin kötü olduğunu. Bizde PFC yapamıyoruz onunda çakmasını yapalım o da PPFC olsun bari demişler.