Leon S Kennedy Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar sizce PPL off upper lower off programı olarak bu aşağıdaki program tam olarak nasıldır? Spora başlayalı 2.5 ay oluyor. Tam anlayamadığım için de yardıma ihtiyacım var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-25 094431.png 98,9 KB · Görüntüleme: 43 Ekran görüntüsü 2025-08-25 094424.png 74,1 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2025
Arkadaşlar sizce PPL off upper lower off programı olarak bu aşağıdaki program tam olarak nasıldır? Spora başlayalı 2.5 ay oluyor. Tam anlayamadığım için de yardıma ihtiyacım var.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.493 Çözümler 5 25 Ağustos 2025 #2 Barbell row yerine varsa göğüs destekli bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü. Arka omuz için de o kadarına gerek yok sırt çalışırken bayağı aktif. Reverse fly machine 2-3 set yeter de artar. Lower gününde 2. hareket leg extension daha iyi olur. Hem diz hem kalça ekleminin hareket ettiği hareketlerde rectus femoris başı çalışmıyor.
Barbell row yerine varsa göğüs destekli bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü. Arka omuz için de o kadarına gerek yok sırt çalışırken bayağı aktif. Reverse fly machine 2-3 set yeter de artar. Lower gününde 2. hareket leg extension daha iyi olur. Hem diz hem kalça ekleminin hareket ettiği hareketlerde rectus femoris başı çalışmıyor.
Leon S Kennedy Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 OOM500 dedi: Barbell row yerine varsa göğüs destekli bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü. Arka omuz için de o kadarına gerek yok sırt çalışırken bayağı aktif. Reverse fly machine 2-3 set yeter de artar. Lower gününde 2. hareket leg extension daha iyi olur. Hem diz hem kalça ekleminin hareket ettiği hareketlerde rectus femoris başı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki düzeltmeler neticesinde adam olur mu program? 6 ay bunu yapmayı planlıyorum bunun ardına Guray' programına geçmeyi düşünüyorum.
OOM500 dedi: Barbell row yerine varsa göğüs destekli bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü. Arka omuz için de o kadarına gerek yok sırt çalışırken bayağı aktif. Reverse fly machine 2-3 set yeter de artar. Lower gününde 2. hareket leg extension daha iyi olur. Hem diz hem kalça ekleminin hareket ettiği hareketlerde rectus femoris başı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki düzeltmeler neticesinde adam olur mu program? 6 ay bunu yapmayı planlıyorum bunun ardına Guray' programına geçmeyi düşünüyorum.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.493 Çözümler 5 25 Ağustos 2025 #4 Leon S Kennedy dedi: Hocam peki düzeltmeler neticesinde adam olur mu program? 6 ay bunu yapmayı planlıyorum bunun ardına Guray' programına geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet güzel olur. Güray Aydın Hypertrophy iyi bir program değil.
Leon S Kennedy dedi: Hocam peki düzeltmeler neticesinde adam olur mu program? 6 ay bunu yapmayı planlıyorum bunun ardına Guray' programına geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet güzel olur. Güray Aydın Hypertrophy iyi bir program değil.