M MOTREUX Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar PPSSPP emülatörü kurdum ama böyle bir şey gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 MOTREUX dedi: Arkadaşlar PPSSPP emülatörü kurdum ama böyle bir şey gösteriyor. Eki Görüntüle 2357832 Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarın. Orada ISO dosyası olması lazım. Onunla deneyin.
MOTREUX dedi: Arkadaşlar PPSSPP emülatörü kurdum ama böyle bir şey gösteriyor. Eki Görüntüle 2357832 Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarın. Orada ISO dosyası olması lazım. Onunla deneyin.
M MOTREUX Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 TheYusibo dedi: ZIP'ten çıkarın. Orada ISO dosyası olması lazım. Onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Zip ten nasil cikcak
TheYusibo dedi: ZIP'ten çıkarın. Orada ISO dosyası olması lazım. Onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Zip ten nasil cikcak
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 MOTREUX dedi: ZIP ten nasıl cikcak Genişletmek için tıkla... WinRAR veya 7ZIP yüklü olması lazım. Fareyi üstüne getirip sağ tıkladığınızda buraya çıkar diye bir yazı olacak. O yazıya tıklayın ve çıkarın.
MOTREUX dedi: ZIP ten nasıl cikcak Genişletmek için tıkla... WinRAR veya 7ZIP yüklü olması lazım. Fareyi üstüne getirip sağ tıkladığınızda buraya çıkar diye bir yazı olacak. O yazıya tıklayın ve çıkarın.