S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Ppsspp emülatöründe bir sorun yaşadığım ve bu sorunu çözemediğim için yeni bir PSP emülatörü arıyorum. Tavsiyeniz varsa bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Ppsspp emülatöründe bir sorun yaşadığım ve bu sorunu çözemediğim için yeni bir PSP emülatörü arıyorum. Tavsiyeniz varsa bekliyorum
ozersko Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #2 sabenamat dedi: PPSSPP emülatöründe bir sorun yaşadığım ve bu sorunu çözemediğim için yeni bir PSP emülatörü arıyorum. Tavsiyeniz varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aradan iki sene geçmiş ama maalesef ki öyle bir emülatör yok ve zaten PPSSPP çok güzel bir emülatör diğer emülatörlerden kat kat iyi şahsen ben çok seviyorum. Boşuna arayıp yormayın kafanızı
sabenamat dedi: PPSSPP emülatöründe bir sorun yaşadığım ve bu sorunu çözemediğim için yeni bir PSP emülatörü arıyorum. Tavsiyeniz varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aradan iki sene geçmiş ama maalesef ki öyle bir emülatör yok ve zaten PPSSPP çok güzel bir emülatör diğer emülatörlerden kat kat iyi şahsen ben çok seviyorum. Boşuna arayıp yormayın kafanızı