Aynen bunu yaptım şu an Note 3'te GTA: Liberty City Stories oynuyorum.ROM siteleri veremem burada korsan sayılır ama bulursun rahatça.
1.Yüklüyorsun oyunu zip olarak iner oyun.
2.İndikten sonra onu zip çıkartma programı ile veya herhangi bir RAR programıda işine yarar.
3.O dosyayı PSP klasörüne girip GAME klasörüne atıyorsun.
4.Sonra oyunun bulunduğu zip dosyasını GAME klasörünün içinde çıkartıyorsun.
5.Şimdi oyununu oynayabilirsin yanlış yapmadı isen.
İyiymiş valla. Nasil keyif veriyor mu? Oynamada bir sikinti, kasma, problem var mi? [emoji4]Aynen bunu yaptım şu an Note 3'te GTA: Liberty City Stories oynuyorum.
Eki Görüntüle 335124
Telefondandır 30 FPS'yi geçmiyor. S7 Edge ile de deneyeceğim.İyiymiş valla. Nasil keyif veriyor mu? Oynamada bir sikinti, kasma, problem var mi? [emoji4]
Hocam ben bu hesapa girdimde siz önceden oynuyor muydunuz yoksa benim sayemde mi oynayabildiniz?Telefondandır 30 FPS'yi geçmiyor. S7 Edge ile de deneyeceğim.
Önceden PPSSPP'yi biliyordum ama hiç denememiştim. Senin postunu görünce deneyim dedim.Hocam ben bu hesapa girdimde siz önceden oynuyor muydunuz yoksa benim sayemde mi oynayabildiniz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.