PPSSPP Oyun siyah ekranda kalıyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba, bugün telefona PPSSPP ve bir oyun indirip oynamak istedim. (Oyun: Initial D Street Stage) Ama oyun 1 saniye gözüküp ekran siyah oluyor. İnternette ki çözümleri denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bazen PPSSPP emülatöründe böyle sorunlar olabiliyor. Bende 1-2 ay önce bir oyun (adını hatırlayamıyorum) girince grafikler bir birine giriyordu.

dostum kapattım ama hala girişte 1 2 saniye sonra donuyor ama menüye dönebiliyorum 1 aydır yapamadım lütfen yardım et

Arkadaşlar bugün sizlere müthiş bir oyuncu ile karşınızdayım. Evet öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle siyah ekran sorunu ortadan kaldırdım. Kendim yaptım sizin için evet başlayalım. Önce PSP yi açalım sonra ayarlar kısmından skipbuffer efektlerinin yerine ( yükleyerek çöz) seçiyoruz ve işlem bu kadar basit işe yaradıysa lütfen belirtmeyi unutmayın saygılar sevgiler sunarım...OYUN CANAVARI.
Hey arkadaşım! Verdiğim cevap oldu mu ? Yaradı mı ? Cevap bekliyorum

Son düzenleme:

Olmadı ama çözümü buldum sonunda belgeler klasörünü sildim her şey sıfırlandı ve oyunlar açıldı yine de teşekkürler.

Benim konudan ayrı bir sorum var şansımı deniyorum ben psp mi buldum ve oyun oynamak için açtım kartı yoktu, bende kart aldım ve hiç anlamam youtube dan videolara baktım kırma denilen bir işlem gördüm oyun yükleyebilmek için. sonra yapmaya başladım 2. 3. adımında cihaz kapandı ve şuan sadece açma tuşuna bastığımda güç ışığı yanıp bir süre sonra sönüyor, başka hiçbir tepki yok ne videolar gezdim hepsini denedim ama çözümü bulamadım farklı bir sonuç sunup sorunumu çözeceğinize inanıyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…