Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #11 Large TV Man dedi: PCSX2 için güvenli bir BIOS sitesi var mı peki bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... PCSX2 BIOS dosyasını kendi sitesinden yüklüyorsun.
Large TV Man dedi: PCSX2 için güvenli bir BIOS sitesi var mı peki bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... PCSX2 BIOS dosyasını kendi sitesinden yüklüyorsun.
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Ekim 2023 #12 Melih0192 dedi: PCSX2 BIOS dosyasını kendi sitesinden yüklüyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 biosu yok galiba. Son düzenleme: 25 Ekim 2023
Melih0192 dedi: PCSX2 BIOS dosyasını kendi sitesinden yüklüyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 biosu yok galiba.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #13 Large TV Man dedi: Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 BIOS'u yok galiba. Genişletmek için tıkla... Var kendi sitesinde PCSX2 BIOS. Large TV Man dedi: Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 BIOS'u yok galiba. Genişletmek için tıkla... Burada var Bu videoda PCSX2 kurulumu var.
Large TV Man dedi: Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 BIOS'u yok galiba. Genişletmek için tıkla... Var kendi sitesinde PCSX2 BIOS. Large TV Man dedi: Yok orada. Edit: PCSX2'yi kullanmaktan vazgeçtim, güvenilir bir sitede PS2 BIOS'u yok galiba. Genişletmek için tıkla... Burada var Bu videoda PCSX2 kurulumu var.