Amed Renas Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Merhaba hocalarım, ben PPSSPP'den PES 13 oynuyorum (telefondan). Efsane Ol’da profesyonel zorluğu seçtim. Oyuncum çok kötü, sadece 20 puan geliştirme hakkı veriyor. Oyuncumu editlemek için mod falan yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Merhaba hocalarım, ben PPSSPP'den PES 13 oynuyorum (telefondan). Efsane Ol’da profesyonel zorluğu seçtim. Oyuncum çok kötü, sadece 20 puan geliştirme hakkı veriyor. Oyuncumu editlemek için mod falan yok mu?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Kasım 2024 #2 Belki direkt hacklenmiş bir sürüm bulabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Amed Renas Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Itechin.g dedi: Belki direkt hacklenmiş bir sürüm bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilirmisiniz hocam Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Belki direkt hacklenmiş bir sürüm bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilirmisiniz hocam