S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 Ppsspp emulatörüne PSP'yi kurmaya çalışıyorum BIOS indirdim Firmware falan indirdim fakat işe yaramadı. Bilgisi olan varsa yazar ise sevinirim.
Ppsspp emulatörüne PSP'yi kurmaya çalışıyorum BIOS indirdim Firmware falan indirdim fakat işe yaramadı. Bilgisi olan varsa yazar ise sevinirim.
MayonezliTavuk Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #2 Android versiyonunu kast ediyorsanız bir şey kurmanıza gerek yok. Oyunun imaj dosyasını indirip oynayabilirsiniz.
Android versiyonunu kast ediyorsanız bir şey kurmanıza gerek yok. Oyunun imaj dosyasını indirip oynayabilirsiniz.
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #3 MayonezliTavuk dedi: Android versiyonunu kast ediyorsanız bir şey kurmanıza gerek yok. Oyunun imaj dosyasını indirip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu ROM'u ile kurabileceğimi biliyorum ben sadece PSP kurmak istiyorum çok gereksiz bir takıntım var böyle şeylere.
MayonezliTavuk dedi: Android versiyonunu kast ediyorsanız bir şey kurmanıza gerek yok. Oyunun imaj dosyasını indirip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu ROM'u ile kurabileceğimi biliyorum ben sadece PSP kurmak istiyorum çok gereksiz bir takıntım var böyle şeylere.
MayonezliTavuk Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #4 Öyle bir şey yapamazsınız bildiğim kadarıyla.