Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 PowerPoint dosyasını Word dosyasına nasıl dönüştürebilirim?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 14 Nisan 2023 #2 Eğer ki dosyası siz hazırladıysanız farklı kaydet bölümünden, önemli bir dosya değilse convert sitelerden, çok önemli bir veriyse de manuel kopyala yapıştır yaparak.
Eğer ki dosyası siz hazırladıysanız farklı kaydet bölümünden, önemli bir dosya değilse convert sitelerden, çok önemli bir veriyse de manuel kopyala yapıştır yaparak.
Ycals Femtopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Steo dedi: PowerPoint dosyasını Word dosyasına nasıl dönüştürebilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum bu site ile rahatlıkla yapabilirsin - PPT DOC (WORD) Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio
Steo dedi: PowerPoint dosyasını Word dosyasına nasıl dönüştürebilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum bu site ile rahatlıkla yapabilirsin - PPT DOC (WORD) Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2023 #4 Farklı kaydet zaten yeterince iyi yapıyor. Gerek yok diye düşünüyorum convert sitelerine.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 PhantomStriker dedi: Farklı kaydet zaten yeterince iyi yapıyor. Gerek yok diye düşünüyorum convert sitelerine. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft 365'ten açmaya çalışıyorum tarayıcıdan açıyor Microsoft 365'ten açamaz mıyım?
PhantomStriker dedi: Farklı kaydet zaten yeterince iyi yapıyor. Gerek yok diye düşünüyorum convert sitelerine. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft 365'ten açmaya çalışıyorum tarayıcıdan açıyor Microsoft 365'ten açamaz mıyım?
Ycals Femtopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #6 Ycals dedi: Dostum bu site ile rahatlıkla yapabilirsin - PPT DOC (WORD) Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio Genişletmek için tıkla... Şunu bi dene sen dostum
Ycals dedi: Dostum bu site ile rahatlıkla yapabilirsin - PPT DOC (WORD) Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio Genişletmek için tıkla... Şunu bi dene sen dostum
Hyk Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Convert sitelerini denediniz mi?
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #8 Ycals dedi: Şunu bi dene sen dostum Genişletmek için tıkla... Bu sitede günlük 10 tane sınırı var.
Ycals Femtopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #9 O zaman şunu bir deneyin. Convert PPT to Word Online | Smallpdf
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #10 Ycals dedi: O zaman şunu bir deneyin. Convert PPT to Word Online | Smallpdf Genişletmek için tıkla... Hocam Word'e çevirmeme gerek kalmadı ama tarayıcı değil Microsoft 365 uygulamasından açmak istiyorum onu yapamadım.
Ycals dedi: O zaman şunu bir deneyin. Convert PPT to Word Online | Smallpdf Genişletmek için tıkla... Hocam Word'e çevirmeme gerek kalmadı ama tarayıcı değil Microsoft 365 uygulamasından açmak istiyorum onu yapamadım.