H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 22 Nisan 2021 #1 Merhabalar. PPT Formatını PDF dönüştürme nasıl yapılır?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Nisan 2021 #2 Bu site aracılığıyla yapabilirsiniz. PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com
Bu site aracılığıyla yapabilirsiniz. PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com
Made In Turkey Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com
PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com
H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 22 Nisan 2021 #4 448762 dedi: Bu site aracılığıyla yapabilirsiniz. PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com Genişletmek için tıkla... Made In Turkey dedi: PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam? Ve bazen sınır oluyor böyle sitelerde günde 2 tane gibi sınır var mıdır?
448762 dedi: Bu site aracılığıyla yapabilirsiniz. PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com Genişletmek için tıkla... Made In Turkey dedi: PPT PDF Ãevirme - Powerpoint'i PDF'e Ãevrimiçi Ãevirme Dosya boyutu kısıtlamaları yok, reklam filigranları yok- PPT slaytlarınızdan PDF'ler oluÅturmak için ücretsiz çevrimiçi bir araç. smallpdf.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam? Ve bazen sınır oluyor böyle sitelerde günde 2 tane gibi sınır var mıdır?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Nisan 2021 #5 Hopefollow dedi: Güvenilir midir hocam? Ve bazen sınır oluyor böyle sitelerde günde 2 tane gibi sınır var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bayağı önceden kullanıyorum o yüzden bir fikrim yok, deneyebilirsiniz.
Hopefollow dedi: Güvenilir midir hocam? Ve bazen sınır oluyor böyle sitelerde günde 2 tane gibi sınır var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bayağı önceden kullanıyorum o yüzden bir fikrim yok, deneyebilirsiniz.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 22 Nisan 2021 #6 Bu site işinizi görür. @Enes3078 kusura bakmayın linki yazmamış düzelttim. Son düzenleme: 22 Nisan 2021
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.697 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2021 #7 Nitro Pro 10 kullanın. To PDF seçeneğine tıklamanız yeterli.
H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 22 Nisan 2021 #8 KojiroHyuga04 dedi: Nitro Pro 10 kullanın. To PDF seçeneğine tıklamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Güvenli indirebileceğim bir site biliyor musunuz?
KojiroHyuga04 dedi: Nitro Pro 10 kullanın. To PDF seçeneğine tıklamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Güvenli indirebileceğim bir site biliyor musunuz?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.697 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2021 #9 Nitro Pro Yüksek erişilebilir PDF oluşturma ve düzenleme nitro-pro.softonic.com.tr Deneme sürümü bu.
H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 22 Nisan 2021 #10 KojiroHyuga04 dedi: Nitro Pro Yüksek erişilebilir PDF oluşturma ve düzenleme nitro-pro.softonic.com.tr Deneme sürümü bu. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat PPTX formatını uygulamaya atmaya çalışınca kabul etmiyor. Bu yüzden dönüştüremiyorum.
KojiroHyuga04 dedi: Nitro Pro Yüksek erişilebilir PDF oluşturma ve düzenleme nitro-pro.softonic.com.tr Deneme sürümü bu. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat PPTX formatını uygulamaya atmaya çalışınca kabul etmiyor. Bu yüzden dönüştüremiyorum.