Latroy7 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Pttx dosyalarını açamıyorum. Nasıl açabilirim?
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 19 Mart 2024 #2 Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin.
Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 19 Mart 2024 #3 LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice, İndir, LibreOffice indir, indirme seçenekleri, Windows, Linux, Mac OS X tr.libreoffice.org
LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice, İndir, LibreOffice indir, indirme seçenekleri, Windows, Linux, Mac OS X tr.libreoffice.org
Latroy7 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #4 öylebiri işte dedi: Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Slaytı Microsoft 365 ile internetdeki PowerPoint'den oluşturmuştum ve indirdim sonra kontrol için açmaya çalıştığımda açılmadı. öylebiri işte dedi: Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Okulda akıllı tahtada sunum yapacağım da açılır umarım akıllı tahtada.
öylebiri işte dedi: Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Slaytı Microsoft 365 ile internetdeki PowerPoint'den oluşturmuştum ve indirdim sonra kontrol için açmaya çalıştığımda açılmadı. öylebiri işte dedi: Bu dosyayı açman için PowerPoint lazım fakat pptx to PDF çeviri sayfasından çevirip tarayıcıda kolaycada açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Okulda akıllı tahtada sunum yapacağım da açılır umarım akıllı tahtada.
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 19 Mart 2024 #5 Latroy7 dedi: Slaytı Microsoft 365 ile internetdeki PowerPoint'den oluşturmuştum ve indirdim sonra kontrol için açmaya çalıştığımda açılmadı. Okulda akıllı tahtada sunum yapacağım da açılır umarım akıllı tahtada. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin tahtada açılır zaten açılmasa öğretmenlerde kendi slaytlarını açamazlardı
Latroy7 dedi: Slaytı Microsoft 365 ile internetdeki PowerPoint'den oluşturmuştum ve indirdim sonra kontrol için açmaya çalıştığımda açılmadı. Okulda akıllı tahtada sunum yapacağım da açılır umarım akıllı tahtada. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin tahtada açılır zaten açılmasa öğretmenlerde kendi slaytlarını açamazlardı