Ysfkr08
Centipat
Daha fazla
Dosyaları yedekle, çözüm bulununca halledersin diyecektim de konu bitmiş. Daha yeni çıktı bu fidye yazılımı.
Şöyle düşün bunlar kullanılmayan anahtarlar. Laptoplardan ya da kurumsal cihazlardan aktif edilemeyenler alınıyor ve satılıyor. Bu yüzden aslında teknik desteği o "aktif edilemeyen" cihazın üreticisi vermesi gerekirken kullanılmayanları sattıkları olduğu için kimse vermiyor. Onun dışında lisansı aktifleştirip kullanabiliyorsun (hatalı olabilirim belirtirseniz sevinirim).
Dosyaları yedeklemeden formatladım, çünkü hepsi virüslüydü. Sonra EaseUS crack indirdim tüm dosyaları buldu ama bir kısmı virüslü. Yani şöyle söyleyeyim eski diskimi ikiye bölünmüş biçimde kullanıyordum. Fotoğraflar ve oyunlar ayrı kısımlardaydı, oyunların olduğu kısım tertemiz kurtuldu. Diğer kısım kurtulamadı, virüslü bir şekilde buldu.
Son olarak bir tavsiye veya öneriniz var mı ?
Şu aşağıdaki siteden hangi programları önerirsiniz ? Dosyaları virüslü bir şekilde kurtarsam sonra virüsleri silebilir mi ? Bu uzantısı değişmiş dosyalar düzelebilir mi ?
The Best Anti-Ransomware Software Of 2025
Compare the best anti-ransomware solutions. Learn about their features and capabilities, and choose the one you think will serve you the best.
www.antivirusguide.com
Şunu deneyebilirsin. Şansın varsa eski anahtar ile şifrelenmiştir, işe yaramazsa dosyalarına elveda et ve sıfırdan format at. Ayrıca virüs içeren dosyaları indirmemeye dikkat et, antivirüs programın güncel olsun ve her hafta başka bir depolama cihazına yedeklerini al.
Bu programı indirdim ama starting kısmında kaldı 5 dk boyunca, silinmiş dosyaları bulmuyor mu acaba?
Son düzenleme: