PqueeN gamer sistem alınır mı?

Bütçe
12 Bin TL
Bu ürün tükendi.

Bütçenizin 1600 TL altına bu ürünü alabilirsiniz. Artan para ile sistemde bileşen yükseltmesi de yapabilirsiniz.

Alınmaz. Herhangi bir yayıncının ünlünün fenomenin desteklediği hiçbir şey alınmaz.
Genelleme konuşuyorsunuz hocam. Dediğinize ben de kısmen katılıyorum fakat Efe Uygaç'ın sistemi fiyatına göre gayet iyi.

Benim çok bir bilgim yok ama YouTube'daki testlere baktığımda rtx 2060 Radeon rx 6600 den daha iyi performans veriyor
Nereye baktınız bilmiyorum fakat RTX 2060'ın yeni çıkmış 12 GB'lı versiyonu bile RX 6600'ü bazı oyunlarda anca geçiyor ve FPS farkı az. Ekstra olarak RTX 2060 2019'da çıkan, RX 6600 ise 2021'in son çeyreğinde çıkışını yapmış bir ekran kartı. Güncellik açısından RX 6600 daha iyi. Fakat DLSS, RTX (AMD tarafında da RTX var fakat NVIDIA daha performanslı. DLSS tarafında AMD'nin de FSR teknolojisi var. FSR 2.0 bekleniyor onun için de. DLSS'i geçmesini beklemiyorum fakat aradaki farkın azalacağını düşünüyorum FSR 2.0 ile.) gibi teknolojileri istiyorsanız RTX 2060'a yönelebilirsiniz. Sizin seçiminiz. Fakat ben RX 6600 almanız taraftarıyım. Daha mantıklı ve uygun fiyatlı, RTX 2060'a göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
12400TL tutuyor.

Toplayabilirsen bu sistem çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı