PqueeN-tactic R5 3600 sistem alınır mı?

Arkadaşlar ortalıkta stok yok işlemci ekran kartı zar zor bulunuyor ve teknik bir sorunda İtopya mağazasına birebir gidebileceğim için İtopya'dan almak istiyorum

Hocam bence güzel. Model birkaç şey modifikasyon edilerek alınabilir.
Not: Ekran kartı biraz az kalmış sanki.

Alınmaz 1660'lı alınır biraz zorlasa 2060'lı alır arkadaş neye dayanarak iyi dediniz anlamış değilim

Ben arkadaşın İtopya'dan almak zorunda olduğu için dedim ek olarak ekran kartı zayıfda dedim.

Su sisteme işlemci olarak R5 3600 upgradelemesi yapmak 400 lira bandında bir fiyat oynanır gayet güzel gibi.

Ekran kartı zayıf yazısını sonradan eklediğiniz için bende gözükmedi ama ütopyada bundan daha iyi bu fiyat bandında sistemler var.

Hocam cağiliğimden kusura bakmayın ama utopya nedir?

Su sisteme işlemci olarak R5 3600 upgradelemesi yapmak 400 lira bandında bir fiyat oynanır gayet güzel gibi.
Bu alınabilir işlemci R5 3600, SSD A2000 yapılarak.

beyler bakın itopyaya gidebilme ve yüz yüze ilgilenebilme imkanım olduğu için sistemi itopyadan alacağım. Merak ettiğim şey sistemde donanımsal bir sıkıntı veya eksik var mı?

Son düzenleme:
Yüzyüze almak hiçbir şey değiştirmez bunu bil. Güzel bir bilgisayar ama çok araştırmadığım için bilemiyorum belki daha ucuzları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…