PqueeN-Ultra R5 5600X sistem alınır mı?

Tickha Gen

Decapat
Daha fazla  
Ürün linki bu arkadaşlar. CL18 değeri yüzünde. Almamayı düşünüyorum ama sizce etki eder mi ve parasını hak ediyor mu?

RTX 3060'da R5 5600x'e fark vermeye gerek yok. R5 3600 yeterli. Zaten karşılaştırmaları izlerseniz en fazla 1 fps fark olur. Sadece oyun performansı için konuşuyorum. Yoksa tabiki işlemci çok daha iyi. Şu atacağım sistemin anakart, ram ve ssd sini güncelleyip bir bakabilirsiniz. Ben aynısını aldım ama SSD'yi güncellemedim.

RTX 3060'da R5 5600X'e fark vermeye gerek yok. R5 3600 yeterli. Zaten karşılaştırmaları izlerseniz en fazla 1 FPS fark olur. Sadece oyun performansı için konuşuyorum.

Hocam o zaman bu test sahte dediğinize göre ama diğer testlerde böyle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence fiyatını hak ediyor şuan için. Kullanılan parçaların neredeyse hepsi üst seviye. Anakartının bir tık daha iyi olmasını beklerdim. Ekran kartı, SSD ve güç kaynağı çok iyi seçilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…