PqueeN'nin kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadına sadece saçma davranıyor dediğim için bana babamın demediği nasihatlarda bulunan insanlara karşımı bunu bana savunuyorsunuz daha yorumumu bile okumadan yazı yazmışsınız zaten o da ayrı güzelmiş size yorum yazmak spama girer

Kendisine karşı nötrüm(özellikle küfür vs. istemeyen kişiler için birebir) ama kitlesi genel olarak berbat.Bütün kitlesi fanboylardan oluşuyor,uğraşmaya değmez.

Dostum ben de pek haz etmem. Çünkü bazı davranışları çok itici geliyor. Her dakika kahkaha atması vs. Her zaman itici gelmişti zaten. Belirtmen güzel olmuş. Boşver istedikleri kadar saldırsınlar.

Bana göre çok itici birisi

"Merhaba arkadaşlar, PqueeN diye bir yayıncı var belki bilirsiniz ben onu pek tarzım olmadığı için sevmem ve bunu yorumlarda dile getirdim"

Şimdi de saçma davranıyor yazdığınızı söylediniz. Bence siz yazdıklarınızı da okuyun. Neyse ya bende gereksiz uzatıyorum konu saçmalaşıyor.

Bende seni saçma buluyorum.

Sen de böyle bir makama tapan asla öz eleştiri yapamayan birinin tekisin.

YouTube'daki yorumumu okumadığın için olaylardan bir habersin çok bilmiş beyefendi benden bu kadar görüşürüz.

Sen de böyle bir makama tapan asla öz eleştiri yapamayan birinin tekisin.

Neden toxic'leştin eleştiri kabul edemiyor musun? Bak birine saçma bulduğunu söyleyince senin gibi olabiliyor demek ki.

Biz buna ne diyoruz peki kışkırtıcı yorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…