Pre-order* Star Wars: Squadrons alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Mordor
Daha fazla  
Meslek
Mühendis sayılır
İyi günler, sizce oyunun senaryo kısmı ne kadar önde olur? Battlefront 2 gibi kısa bir hikaye ve ağır bir Online mı olur? Battlefront 2'de Online kısımda sadece star Fighter haritalarını oynadım, çok zevkliydi çünkü ama ben daha çok senaryolu oyunları seviyorum. Online oyunlara kafa dağıtmak için 1-2 saat girip çıkıyorum devamı beni sıkıyor. Senaryo odaklı + fazladan 5V5 veya 32V32 haritaları olacaksa farklı tabii. Siz ne düşünüyorsunuz bu oyun hakkında? Ben heyecanlıyım çünkü tie Fighter vs X-wing gibi oyunlarla büyüdüm :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön sipariş bonusu olarak kayda değer bir şey yoksa bence acele etmeye hiç gerek yok. Ben çıkışını bekleyeceğim.

300 lira daha ucuz olacağı için ön sipariş vermek istedim ama sırf Online odaklı bir oyun olursa almam veya 1 yıl sonra alırım haklısınız bekleyeyim bende. Battlefield 1'i PS4'e çıktıktan 1.5 yıl sonra 20 Türk lirasına almıştım geçende PC için 70 Türk lirasına aldım. Beklemekte fayda var. Alırsak beraber oynarız artık :D Technopat squadrons :D biz aynı yerde oturuyoruz bu arada.

Ben de bu oyun hakkında ümitlenmek isterdim fakat Battlefront oyunlarından sonra gördüm ki EA'in tek yaptığı şey Battlefield 1 ve 5 teki uçak mekaniklerini X-Wing'e taşımak. Hikayesinin de akılda kalan bir hikaye olacağını sanmıyorum klasik bir ortalama hikayeyle çıkan ve mikro ödemelerden para kazanmaya çalışılan EA oyunu olacak gibi duruyor. Umarım yanılırım.

Ben de bu oyun hakkında ümitlenmek isterdim fakat battlefront oyunlarından sonra gördüm ki EA'in tek yaptığı şey Battlefield 1 ve 5'teki uçak mekaniklerini X-wing'e taşımak. Hikayesinin de akılda kalan bir hikaye olacağını sanmıyorum klasik bir ortalama hikayeyle çıkan ve mikro ödemelerden para kazanmaya çalışılan EA oyunu olacak gibi duruyor. Umarım yanılırım.

Jedi orderdan sonra değişmiş olabilirler. Bir de squadrons büyük olay. X wing birliklerini anlatan kitap serileri falan vardı türkçeye hiç çevrilmedi ama yok satıyordu yurt dışında. X wing ve tie Fighter oyunları da hep başarılı oldu diye hatırlıyorum. Hikayeyi basit tutsalar bile yedirebilirseler 15 saat falan sürse gider bence. Tutar gibi geliyor. Umarım güzel çıkar :D.

Ben ön sipariş vermiştim sonra iade edip Cyberpunk 2077'yi ön sipariş verdim bence iyi yapmışım daha oyunun seni ne kadar özgür bıraktığını bile bilmiyoruz.

Squadrons bir AAA yapımı oyun değildir EA'in kolay yoldan ve Star Wars markası üzerinden para kazanmak için alt stüdyolarından birine 1 yıl gibi sürede hazırlatılmış mini bir oyundur satın alırken yada oynarken güzel bir hikaye filan beklemeyin, o kadar para da etmez.

Squadrons bir AAA yapımı oyun değildir EA'in kolay yoldan ve Star Wars markası üzerinden para kazanmak için alt stüdyolarından birine 1 yıl gibi sürede hazırlatılmış mini bir oyundur satın alırken yada oynarken güzel bir hikaye filan beklemeyin, o kadar para da etmez.
Onun yerine Skyrim alıp şu modu kurmak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı