Pre workout etkisini gösteriyor mu?

Mert_002

Decapat
Daha fazla  
Selamlar yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum ilk defa pre workout nedir ne işe yarar denemek amaçlı bunu satın aldım. Sanirim içtiğim tiger blooddu tadını beğenemedim hiç. Zar zor 10-15 dakikada içtim ve insanların bahsettiği gibi bir kaşınma hissi falan da olmadi. Acaba etkisini göstermedi mi diye düşünüyorum. Biraz bilgilendirir misiniz bu konu hakkinda?

Son düzenleyen: Moderatör:
10-15 dkda nasıl içtin şaşırdım valla.
Ben de 3 haftadır kullanıyorum pre workout. Gayet etkili. Kaşıntı hissi beta alaninden dolayı, damarları genişlettiği için kılcak damarlara bile etki ediyor ve kaşınma sağlıyor. Benim yüzüm ve kıçım çok kaşınıyor ellerde kollarda pek olmuyor.
Ne sıklıkla ne kadar kahve tüketiyorsun? Yani ne kadar kafein alıyorsun günlük? Sık kahve tüketen birisiysen pre az etki gösterir çünkü kafein intoleransın artar vücutta.

Bir dahakine direkt içmeyi dene, olmazsa ağzına dök üstüne su iç ve aç karna olması emilimi arttırır. Yine bir etki göremezsen ürün tırt demektir.

Ayrıca kaşıntı olmayabilir. Herkeste olacak diye bir şey yok ya da çok kaşındıran pre daha iyidir gibi bir durum yok. Enerji ve güç artışı basıldı antrenmanda? Hiç mi fark etmedi?

Genelde çalıştığım için sabahları gidiyorum ondan dolayı aç karınla içiyorum günde en az 2 bardakta kahve içiyorum direkt ağzıma dökmeyi düşünmüştüm ama yan etkisi olur mu diye şüpheye düşmüştüm bir dahakine öyle yapacağım. Ve antrenmanda etkisini gösterdi daha uzun süre idman yaptım ve ağır kaldırabildim.

Ve antrenmanda etkisini gösterdi daha uzun süre idman yaptım ve ağır kaldırabildim.
Tamam hocam o zaman etkisi konusunda bir sıkıntı yok.
Ben de sabah 6.30 da başlıyorum idmana, 30 dk önce alıyorum pre güzel oluyor harbiden ama devamlı kullanmamak lazım tabi, 2 ay kullanıp bırakacağım ben örneğin.

ama tadını beğenmedim. Önerebileceğiniz bir marka veya tat var mı?

ama tadını beğenmedim. Önerebileceğiniz bir marka veya tat var mı?
Valla ben hardline NoX2 kullanıyorum onun aroması yeşil elma. İyi fena değil. Zaten aroma önemsiz benim için ağzıma döküp içiyorum direkt. Marka olarak Türk mallarından en iyileri BigJoy Predator, Hardline NoX2 ve Xpro Noxzilla deniyor. Pek araştırmadığım için bilmiyorum doğrusu nedir ne değildir.
Sadece önerim hafif aromalar alın. Limon, yeşil elma gibi.

Güncelleme yapayım normalde her zaman sabah giderim bugün kahvaltimi falan yapip öğlen gittim ilk defa etkisini anında hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…