Pre-workout etkisini göstermedi

Makaleler
9
Yer
Antalya
Bugün yorgun olduğumdan antrenman öncesi bir pre-workout alayım dedim. İçtikten 10-20 dk sonra kaşıntı hissi bayağı geldi. Birazcık uyuşukluk geldi işte dedim etkisini gösteriyor başladım antrenmana fakat etkisi devam etmedi. Bir arkadaş geçen workout içtim yerimde duramıyorum gibi şeyler söylemişti ki öyle de zaten ama bende öyle bir durum olmadı. Ve antrenmanın yarısındayken etkisi iyice gitti. Arkadaşlar diyor ben antrenman bitiminde bile acayip hissediyordum falan dediler. Neden bende etkisini göstermedi? Pre-workout bu: Tek ölçeklik satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bünyene göre çok değişir etkisi ben olimpin,bigjoyun,hiq in hepsinin preworkoutlarını denedim kaşıntı bile olmadı.
şundan arkadaş ısmarlamıştı 2 ölçek kattı normalde arkasında 1/4 ölçek değerleri yazıyor çünkü 1 ölçeğini yazsa yasak olur kafein çok olduğu için satamaz. yani toplam arkadaki değerin 8 katını aldım yine kaşıntı falan olmadı sadece daha enerjiktim. Yani deneye deneye görmen lazım. Tavsiyem pre workout yerine kafein hapı alman olur. 186 servis yazdığına bakma dediğim gibi arkada 1/4 ölçeğini yazıyor sen full ölçek katıcağın için 186/4 den hesapla.

Düzenleme:
Yenisi çıkmış arkasında 1/8 ölçeğinin gramajları gösterilmiş yasak olduğu için hepsini göstermesi yani 1 ölçeğinde 400mg kafein var manyak bir şey bu denemem lazım.

Hocam normalde içmem bugün yorgunum diye gittim tek ölçeklik aldım ve içtim. O kadar.

Hocam bu manyak bir şey ölü adamı uyandırır fakat bu bağımlılık haline getirir adamı. Ve içindeki amino asit değerleri çok fazla, yanlışlıkla ölmeyek

Hocam bu manyak bir şey ölü adamı uyandırır fakat bu bağımlılık haline getirir adamı. Ve içindeki amino asit değerleri çok fazla, yanlışlıkla ölmeyek
Aromasız birde bu ürünler tadı tuz gibi bir şey böyle haftada bir içeceksin göğüs günü alıcaksın pr gidiceksin valla.

Suyu az ya da çok atıp deneyebilirsin. Bende Smash vardı ilk 2 kullanımda etki göstermedi. Sonra ağzıma Smash'i döküp üstüne sodayı bastım 4 saat antrenman çıkarttım.

Yükleme döneminde değilsen pre workout + sade Türk kahvesi iç. Uçman lazım. Bir de süre olarak ne kadardır kullanıyorsun?

Hocam pre-workout'u ilk defa kullandım.

Suyu az ya da çok atıp deneyebilirsin. Bende smash vardı ilk 2 kullanımda etki göstermedi. Sonra ağzıma Smash'i döküp üstüne sodayı bastım 4 saat antrenman çıkarttım.

Bilmiyorum ki bir dahakine öyle yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…