Pre Workout önerisi

T Bag

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar yine ben . Ülkenin durumu belli bu durumda pre workout almak istiyorum ama proteinocean bigjoy hiq gibi firmaların pre workoutu çok pahalı bende kahve almak istiyorum. TAFT Kahve 500 gr bu kahve hakkında ne düşünüyosunuz, ağırsağlamın kahveside olabilir önerilerinizi bekliyorum.

Proteinocean bakabilirisin 269tl.

Kahve alcaksan kendin çektire bilirsin ama nescafe markaya bulaşma.

Hocam kahve yerine kafein hapı alın daha uygun fiyata geliyor.

On The Go, bu fiyata alabileceğin en iyi Pre-Workout. Fiyatı hala garip bir şekilde yükselmiyor. Şu an olması gereken fiyatı 350-400 TL arası.
katılıyorum etkisi hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı?

kral dediğim gibi pahalı geliyo indirimle 214 oluyo ama servis fiyatı çok pahalı

Birkaç ay oldu 109liradan 2 adet almıştım. Birini açtım denedim aromasını beğenmediğim için kullanmadım, sonra kullanırım dedim, birinide arkadaşa hediye etmiştim. Açıp 1 kere denediğim preworkout kaskatı olmuş.

Katılaşmasının sebebi, şeker bulundurması. İçerisinde şeker bulunan her şey bir süre sonra katılaşır. Katılaşmasının kötü bir anlamı yok.

katılıyorum etkisi hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı?
Kullanan çok arkadaşım oldu, hepsi memnun. Zaten güvenilir olmayan bir marka değil, BigJoy markası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…