Pre-workout yerine Kafein alınır mı?

Cantrepreneur

Hectopat
Arkadaşlar Pre-workout alacaktım ama önüme Nature's Supreme Caffeine diye bir ürün çıktı ve ilgimi çekti. Ben de size danışayım dedim. Ondan önce de SSN Pre-workout ürününü almayı düşünüyordum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar Pre-workout alacaktım ama önüme Nature's Supreme Caffeine diye bir ürün çıktı ve ilgimi çekti. Ben de size danışayım dedim. Ondan önce de SSN Pre-workout ürününü almayı düşünüyordum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kafein daha hesaplı aslında ama Pre Workoutlarda da belli başlı amino asitler ve elektrolitler sayesinde pumpunuz artıp kramplarınız azalacaktır şahsen kafein de baya iyi bir seçim en kral uyarıcıdır zaten.

Pre-Workout ile kafeini karşılaştıramazsınız. Pre-Workout, kan akışını hızlandıracak, kalp hızını hızlandıracak, pump hissini artıracak, güç artıracak maddeler içerir. O yüzden kafein ile karşılaştırılamaz.

Pre-Workout enerji, pump hissi, kan akışı, güç açısından daha öndedir.

Pre-workout ile kafeini karşılaştıramazsınız. Pre-workout, kan akışını hızlandıracak, kalp hızını hızlandıracak, pump hissini artıracak, güç artıracak maddeler içerir. O yüzden kafein ile karşılaştırılamaz.

Pre-workout enerji, pump hissi, kan akışı, güç açısından daha öndedir.

Hocam iyi günler. Yoğun bir işte çalışıyorum. Sabahları enerjimi arttırmak için 1-2 servis kafein hapı alıp yaklaşık 8-9 saatlik bir çalışmadan sonra spora gidip Pre-workout kullansam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Hocam iyi günler. Yoğun bir işte çalışıyorum. Sabahları enerjimi arttırmak için 1-2 servis kafein hapı alıp yaklaşık 8-9 saatlik bir çalışmadan sonra spora gidip Pre-workout kullansam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Hocam eğer 200 mg ise sabahları 1 tane yeterli olacaktır çalışmadan sonra pre-workout kullamanızda da sakınca yok tabii eğer uyku problemleri yaşamıyorsanız eğer ciddi manada o gün uyarılmış bir halde iseniz ve erken uyumanız gerekiyorsa melatonin kullanabilirsiniz.

Günlük 400mg kafein güvenlidir. Kafein hapları genelde 200 mg içerir. Eğer 1 kafein hapı, 1 pre-workout alırsanız günlük sınırınıza ulaşırsınız.

400 mg kafein hapı + 1 pre workout zararsız olacaktır ama sınırı geçmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı