eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #1 Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Nasıl, güvenilir mi?
Krumelis Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 İlk defa ismini duydum açıkcası.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 10 Ocak 2021 #3 Preburada.com güvenilir mi? Preburada.com'dan Minecraft altın hesap almayı düşünüyorum. Preburada güvenilir mi ve eğer altın Premium alırsam hesabım 1-2 ay sonra silinir mi? www.technopat.net
Preburada.com güvenilir mi? Preburada.com'dan Minecraft altın hesap almayı düşünüyorum. Preburada güvenilir mi ve eğer altın Premium alırsam hesabım 1-2 ay sonra silinir mi? www.technopat.net
AyiAmaKucukOlan Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 eth dedi: Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Nasıl, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu tür siteleri önermem. Benim durumum yok diyorsanız demir veya altın hesap alın(tavsiyem demir), kapanana kadar oynayın.
eth dedi: Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Nasıl, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu tür siteleri önermem. Benim durumum yok diyorsanız demir veya altın hesap alın(tavsiyem demir), kapanana kadar oynayın.