Precision T3500 Ne Kadar Eder ?

G

Gamiurams

Ziyaretçi
Hocam sistemi elimden çıkarmaya çalışıyorum. Fakat doğru fiyatı veriyormuyum bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bilir bu İş İstasyonu bilgisayarı bunların işlemci vs'de render için en uygundur. Özellikle recep abiden bekliyorum.

Kısaca kasanın özellikleri:

-Intel Xeon W3530 Quad Core (4 Çekirdek/8 işlem)
-NVIDIA Quadro 600 Ekran Kartı.
-Dell Anakart.
-2x2 4GB Ram

AYRINTILAR:
Precision T3500 Tower İş İstasyonu Masaüstü Bilgisayarı Ürün Ayrıntıla | Dell

1500 TL eder çünkü benim. Bilgisayarım 2500 TL ediyor.

O zaman sanırım çok büyük bir kazık yedim usta. Amcam bana hediye almış kendisi 4000TL'ye almıştı. Daha 6 Ay oldu. Oyun bilgiyarı toplamak istiyorum. 2500TL yaparmı bari ? 500'de bende nakit var 3000TL'ye güzel bir sistem toplayabilirmiyiz ?

3500-4000 lira ya çok güzel bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin : )

3500-4000 lira ya çok güzel bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin : )

Öyle ama işte 4000TL'ye hem render bilgisayarı hemde oyun bilgisayarı yapabilirdim ama amcam böyle işlerden anlamadığı için hazır almış işte.

Valla açıkca söylemek gerekirse 2000 TL'ye satabilirsen şanslısın. Toplanmış almış o yüzden pahalıya gelmiş, kullanıcı kendi toplarsa o parçaları 1500 TL fiyata toplar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla açıkca söylemek gerekirse 2000 TL'ye satabilirsen şanslısın. Toplama almış o yüzden pahalıya gelmiş, kullanıcı kendi toplarsa o parçaları 1500 TL fiyata toplar.

Haklısında ne yapalım usta. Soğuk suyumu içelimi bayağı oluyor zaten. O zaman ben zorlaya zorlaya 2500'a verim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…