Selam.
Acer Predator Helios 18 i7-13700hx. RTX 4060 mı alayım yoksa.
ASUS ROG STRIX G16 i7-13650hx 4060 mı alayım.
Arkadaşlar bu ikisi arasındayım. Yazılım için alacağım hangisi daha iyi ve neden?
Selam.
Acer Predator Helios 18 i7-13700hx. RTX 4060 mı alayım yoksa.
ASUS ROG STRIX G16 i7-13650hx 4060 mı alayım.
Arkadaşlar bu ikisi arasındayım. Yazılım için alacağım hangisi daha iyi ve neden?
Find many great new & used options and get the best deals for Acer Predator Helios 18" i7-13700HX GeForce RTX 4060 16GB Ram 1TB SSD W11H at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
Find many great new & used options and get the best deals for Acer Predator Helios 18" i7-13700HX GeForce RTX 4060 16GB Ram 1TB SSD W11H at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
Dediğim gibi ikisi arasından Helios 18 daha mantıklı. G16 kullanan arkadaşların çoğu ghostling + CW gibi sorunlardan muzdarip. Ayriyeten QHD panel avantajının yanında eksta olarak 2 P-Core farkı da bulunduruyor eğer oyun için de düşünürseniz.
Kasası nasıl ben biraz asus fanboyuyum o yüzden asus istiyordum ama helios 18 daha mantıklı 2 çekirdek artısı var işlemcide rgb aydınlatma klavye başına
Kasası nasıl ben biraz asus fanboyuyum o yüzden asus istiyordum ama helios 18 daha mantıklı 2 çekirdek artısı var işlemcide rgb aydınlatma klavye başına
Soğutma ve kalite açısından sıkıntı bulundurmuyor kasası. tercih edilebilir. Türkiye'de mağazalarda pek bulunmuyor helios modeller o yüzden kağıt üstü bilgi vermeye çalışıyorum lakin başta soğutma olmak üzere eski modellerdeki çoğu problemler bu modelde bulunmuyor.