Bilgisayar ve Mobil Oyunlarını en ucuz fiyatlar ile satın alabileceğin oyun alışveriş sitesidir. Hemen tıkla ve indirimli oyun hesabı satın alma fırsatını kaçırma!
predunyam.com
Böyle bir site var Minecraft demir, altın ve tam erişim diye Minecraft versiyonlarını satıyor. Bu site güvenli midir?
Minecraft demir, altın ve tam erişim arasında ne fark vardır?
Çaldıkları hesapları satıyorlar. Bu siteler güvenilir değil. 1 liraya kimse hesap satamaz. Alıp oynarsınız belki 2 gün, belki 1 hafta, belki 1 ay sonra hesabın şifresini veya e postasını değiştirirler. Kalırsınız ortada. Almayın.
İlk defa duydum. Demir ve tam erişim arasındaki fark ise, demir bir çalıntı hesap. Her an patlama ihtimali var. Tam erişim ise hesabı sizin üstünüze yapıyorlar.
Çaldıkları hesapları satıyorlar. Bu siteler güvenilir değil. 1 liraya kimse hesap satamaz. Alıp oynarsınız belki 2 gün, belki 1 hafta, belki 1 ay sonra hesabın şifresini veya e postasını değiştirirler. Kalırsınız ortada. Almayın.
Daha önce bu tarz güvenilir gibi gördüğüm siteye giriştim, aldım. 5 TL'di sanırım. Hesaba girdim bütün Sv'lardan ban yemiş. Bir gün oynadım sonraki gün şifresi değiştirilmiş halde buldum. Satıcıya yazdım cevap yok. Hiçbir şekilde güvenilemez.