joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Selamlar. Ben Detroit: Become Human oynamak istiyorum fakat fiyatı çok pahalı. Predünyam sitesinde ise 30 TL gibi bir fiyatı var. O siteden alışveriş yapılır mı? Alışveriş yapmış olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Selamlar. Ben Detroit: Become Human oynamak istiyorum fakat fiyatı çok pahalı. Predünyam sitesinde ise 30 TL gibi bir fiyatı var. O siteden alışveriş yapılır mı? Alışveriş yapmış olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 Çalıntı hesap veriyorlardır büyük ihtimal. Kod mu veriyorlar?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2020 #3 Gamesatış, durmaplay gibi sitelerde varsa öneririm. Sanırım hesap olarak veriyorlar.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #4 Önermem GTA 5 hesabı aldım hesap kaç kere gitti hesabı değiştirdiler ama en sonunda engel atmışlardı.
Önermem GTA 5 hesabı aldım hesap kaç kere gitti hesabı değiştirdiler ama en sonunda engel atmışlardı.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 21 Temmuz 2020 #5 İkinci el oyun alacaksanız araya niye aracı sokuyorsunuz gidip doğrudan Plati.ru'dan satın alın. Not: Hesap alımını tavsiye etmiyorum.
İkinci el oyun alacaksanız araya niye aracı sokuyorsunuz gidip doğrudan Plati.ru'dan satın alın. Not: Hesap alımını tavsiye etmiyorum.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #6 Abi yapma dedi: Çalıntı hesap veriyorlardır büyük ihtimal. Kod mu veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Yok kod vermiyorlar, hesap veriyorlar. cagancandas dedi: Gamesatış, durmaplay gibi sitelerde varsa öneririm. Sanırım hesap olarak veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Gamesatış'da 10 TL' den 120 TL'ye kadar çıkan bir fiyat var. Onur Altuğ Sever dedi: İkinci el oyun alacaksanız araya niye aracı sokuyorsunuz gidip doğrudan Plati.ru'dan satın alın. Not: Hesap alımını tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım bahsettiğiniz sitesi Rus sitesi. Eğer öyleyse herhangi bir sıkıntıda değişim olayları nasıl oluyor?
Abi yapma dedi: Çalıntı hesap veriyorlardır büyük ihtimal. Kod mu veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Yok kod vermiyorlar, hesap veriyorlar. cagancandas dedi: Gamesatış, durmaplay gibi sitelerde varsa öneririm. Sanırım hesap olarak veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Gamesatış'da 10 TL' den 120 TL'ye kadar çıkan bir fiyat var. Onur Altuğ Sever dedi: İkinci el oyun alacaksanız araya niye aracı sokuyorsunuz gidip doğrudan Plati.ru'dan satın alın. Not: Hesap alımını tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım bahsettiğiniz sitesi Rus sitesi. Eğer öyleyse herhangi bir sıkıntıda değişim olayları nasıl oluyor?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #7 joji dedi: Yok kod vermiyorlar, hesap veriyorlar. Gamesatış'da 10 TL'den 120 TL'ye kadar çıkan bir fiyat var. Sanırım bahsettiğiniz sitesi Rus sitesi. Eğer öyleyse herhangi bir sıkıntı da değişim olayları nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Plati ru da yaklaşık 100tane alışverişim var ve 1 tanesinde bile sorun yaşamadım destekte kesinlikle iyiler.
joji dedi: Yok kod vermiyorlar, hesap veriyorlar. Gamesatış'da 10 TL'den 120 TL'ye kadar çıkan bir fiyat var. Sanırım bahsettiğiniz sitesi Rus sitesi. Eğer öyleyse herhangi bir sıkıntı da değişim olayları nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Plati ru da yaklaşık 100tane alışverişim var ve 1 tanesinde bile sorun yaşamadım destekte kesinlikle iyiler.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #8 PashaReyiz dedi: Plati ru da yaklaşık 100tane alışverişim var ve 1 tanesinde bile sorun yaşamadım destekte kesinlikle iyiler. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım Detroit Plati.ru'da 20 dolar. Steam'deki ile pek farkı yok .
PashaReyiz dedi: Plati ru da yaklaşık 100tane alışverişim var ve 1 tanesinde bile sorun yaşamadım destekte kesinlikle iyiler. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım Detroit Plati.ru'da 20 dolar. Steam'deki ile pek farkı yok .
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #9 joji dedi: Şimdi baktım Detroit Plati.ru'da 20 dolar. Steam'deki ile pek farkı yok . Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda fark az oluyor ama mesela ben 55TL'ye BF1 aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.
joji dedi: Şimdi baktım Detroit Plati.ru'da 20 dolar. Steam'deki ile pek farkı yok . Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda fark az oluyor ama mesela ben 55TL'ye BF1 aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #10 PashaReyiz dedi: Bazı oyunlarda fark az oluyor ama mesela ben 55TL'ye BF1 aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle gerçekten. 3 dolara GTA 5 hesabı gördüm.
PashaReyiz dedi: Bazı oyunlarda fark az oluyor ama mesela ben 55TL'ye BF1 aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle gerçekten. 3 dolara GTA 5 hesabı gördüm.