anil1442 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 GhosT1 dedi: Preburada güvenilirdir. Arkadaşım MC almıştı bana. Hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Orası daha pahalı. 246941 dedi: Niye onların asıl aldığı yer olan plati'den satın almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O siteye girdim ama hem dolar üzerinden hem de pek bir şey anlamadığımdan o siteyi tercih etmedim.
GhosT1 dedi: Preburada güvenilirdir. Arkadaşım MC almıştı bana. Hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Orası daha pahalı. 246941 dedi: Niye onların asıl aldığı yer olan plati'den satın almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O siteye girdim ama hem dolar üzerinden hem de pek bir şey anlamadığımdan o siteyi tercih etmedim.
djsimal20 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 143 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #12 sakın ama predunyam.com sitesinden bir şey almayın tüm her şey çalıntı. Bizzat site sahibi ile konuştum ve hepsininde resimlerini aldım. İnanmayanlar varsa buyurun kapı gibi video. aman sakın uzak durun çevrenizede yayın o siteden uzak durun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sakın ama predunyam.com sitesinden bir şey almayın tüm her şey çalıntı. Bizzat site sahibi ile konuştum ve hepsininde resimlerini aldım. İnanmayanlar varsa buyurun kapı gibi video. aman sakın uzak durun çevrenizede yayın o siteden uzak durun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et