Prefetch dosyasındaki AGENT.exe nedir?

merhabalar hocam
Uğraşmak istemiyorum seninle. Anlamakta zorluk çekiyorsun.
yazdıklarınızı okudum ve korkmaya başladım şimdi bu normal bir şey değil mi? zararlı bi yazılım mı şöyle ki call of duty güncellemesi gelmişti en son pre update mi ne yaptırmıştı onla alakalı olamaz mı hocam yardım edin ya biraz tırstım.

Hocam şimdi ben hiç böyle exe dosyası görmedim. Ama araştırınca bir sorun çıkarmayacağını söylüyor. Battle.net ile alakalı ve bir çok şey ile alakalı olduğunu gösteriyor. Ama bazı kişiler bilmedikleri durumlara yorum atıyorlar. Eğer korkuyorsanız format atın hocam. Yada tekrardan tam tarama yapın.

hocam şöyle şimdi virus totale attım 2 dakika bekledim sonuç çıkmadı ama o agent exe battle neti açmadan çıkmıyor test ettim şimdi battle netime virüs girmiş olabilir mi?

VirusTotal bu 1.

2.sinide tarıyo o sırada sslerini atayım birde görev yöneticisine agent.exe yazınca battle net update agent geliyor bir tek.

bu 2. VirusTotal

evet dostlar cevap verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Düzeltme yapıyorum, bu fotoğrafları gördükten sonra battle.net ile ilgili olduğunu gözlemleyebiliriz.

Düzeltme yapıyorum, bu fotoğrafları gördükten sonra battle.net ile ilgili olduğunu gözlemleyebiliriz.
hocam chatgptye bile sordum battle.net açılınca agent.exe açılıyor prefetchde diye oda dedi battle netin diye kaspersky+malwarebytes ile defalarca taradım o zaman rahat olabilir miyim?

ayrıca battle.netin dosyalarına baktığımda şunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…