Prefetch klasörü açılmıyor

Windows Update ile güncelleme varsa onları yapmayı deneyin. Bu arada klasöre erişim izniniz yok yazısını devam a basıp geçebiliyorsunuz değil mi?
Hocam hayır herhangi bir yer bile gelmiyor.

Ama yeniden başlattıktan sonra izin alırsam evet girebiliyorum.
Güncellemelerin hepsini yaptım.

Sorun çözülmedi hocam önceki mesajımda da belirttim hocam sorunu çözmem lazım çok rahatsız oluyorum.

Hocam hayır herhangi bir yer bile gelmiyor.

Ama yeniden başlattıktan sonra izin alırsam evet girebiliyorum.
Güncellemelerin hepsini yaptım.

Sorun çözülmedi hocam önceki mesajımda da belirttim hocam sorunu çözmem lazım çok rahatsız oluyorum.

Ben bile rahatsız oldum ama başka bir çözüm de yok. Sistem geri yükleme yapabilirsiniz veya sıfırlama format herhangi biri işe yarayacaktır.

Ben bile rahatsız oldum ama başka bir çözüm de yok. Sistem geri yükleme yapabilirsiniz veya sıfırlama format herhangi biri işe yarayacaktır.
Zaten yaptım ama sistem geri yükleme başarısız oldu. Herhalde AVG antivirüs engelledi.

Ne olur formatsız , sıfırlamadan bir yöntem önerin. OEM lisansı ve ayarları var.
Gerçekten çok rahatsız oldum lütfen bana bir yöntem önerin.

Arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleme:
Zaten yaptım ama sistem geri yükleme başarısız oldu. Herhalde AVG antivirüs engelledi.

Ne olur formatsız, sıfırlamadan bir yöntem önerin. OEM lisansı ve ayarları var.
Gerçekten çok rahatsız oldum lütfen bana bir yöntem önerin.

Keşke aklıma bir şey gelse. Hocam başka bir şey aratınca sorun oluyor mu? Eğer sorun olmuyorsa boş verin. Prefetch klasörünü manual olarak açıp öyle işinizi halledin sanırım temizlik için açmaya çalışıyorsunuz ama o klasörü sürekli temizlemek yarardan çok zarar bile getirebilir. Çok nadiren temizleyin yani.

Keşke aklıma bir şey gelse. Hocam başka bir şey aratınca sorun oluyor mu? Eğer sorun olmuyorsa boş verin. Prefetch klasörünü manual olarak açıp öyle işinizi halledin sanırım temizlik için açmaya çalışıyorsunuz ama o klasörü sürekli temizlemek yarardan çok zarar bile getirebilir. Çok nadiren temizleyin yani.
yok hocam mesela cmd yazınca sorun yok. C:\Users\..\Desktop\Merhaba yazınca da sorun yok.
Sadece "Şu an bu klasöre erişim izniniz yok." "Devam" "İptal" diyen klasörlerde oluyor yeniden başlatıyorum düzeliyor ama 1 saat sonra tekrar oluyor Dosya gezgininden de prefetch'e tıklayınca açılmıyor ama erişim izni istemeyen klasörler direkt açılıyor.

Yok hocam 2 yıldır zaten temizlemiyorum sorun devam ediyor mu diye bakıyorum ondan. Normalde temizlemem zaten.

@Recep Baltaş hocam bakar mısınız lütfen?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı