Steam grupları üzerinden sürekli olarak paylaşılıyor farklı gruplardan. Örneğin GTA 5'in fiyatı 27 TL. Pek güvenilir gelmedi fakat gruplar sürekli paylaşıyor. Spotify falan çok ucuz.
Arkadaşlar site güvenilir değil plati.ru gibi yabancı sitelerden çalıntı hesap satın alıp üzerine kar koyarak satıyorlar. Bot hesaplara ise yetkili arkadaşlar müdahale ederse sevinirim. (Ip adresleri aynı siteyi övmek için hesap açmışlar)
Fark etmemiştim az daha yorumlara bakarak oltaya düşecek gibiydim, zaten sitede ucuz ve güvenilir Minecraft premium yazmasından ne olduğu belli aslında. 2014 gibi yıllardan beri ucuza premium minecraft hesabı satan siteler açılıyor ve hepsi en fazla 1 yıl sonra kapanıyor çünkü sattıkları hesaplar çalıntı hesap ve o hesapları sattıktan sonra ellerindeki bilgi ile geri alıp başkasına satıyorlar. Siteyi kapattıkları zamanda bir süre kenara çekilip bir süre sonra tekrar site açıp yine aynı tuzağı kuruyorlar. Burası da öyle belliki.
Arkadaşlar site güvenilir değil plati.ru gibi yabancı sitelerden çalıntı hesap satın alıp üzerine kar koyarak satıyorlar. Bot hesaplara ise yetkili arkadaşlar müdahale ederse sevinirim. (Ip adresleri aynı siteyi övmek için hesap açmışlar)
Oha, fake damgası yedim Suat Güngörü bilmem ama ben başka forumlarda aktifim. Forumlarda dolaşırken bunu okudum kayıt olup ilk yorumumu yaptım. Adamların işine mal olmak istemem dediğim gibi ben alışveriş yaptım. Eğer inanmazsanız dekontta atarım problem değil. Sırf bu yüzden adamın ekmeğine mal olmayın lütfen.
Oha, fake damgası yedim Suat Güngörü bilmem ama ben başka forumlarda aktifim. Forumlarda dolaşırken bunu okudum kayıt olup ilk yorumumu yaptım. Adamların işine mal olmak istemem dediğim gibi ben alışveriş yaptım. Eğer inanmazsanız dekontta atarım problem değil. Sırf bu yüzden adamın ekmeğine mal olmayın lütfen.