M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #11 Minecraft Türkiye'ye bir indirim yapsa aslında daha iyi satabilir. Şu anki Euro kuruyla 226 TL'ye karşılık geliyor.
Minecraft Türkiye'ye bir indirim yapsa aslında daha iyi satabilir. Şu anki Euro kuruyla 226 TL'ye karşılık geliyor.
Egeaw Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #12 dantethepizzaman dedi: Prehesap.com üzerinden Minecraft aldım, ne zaman teslim edilir? Tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız geldi mi?
dantethepizzaman dedi: Prehesap.com üzerinden Minecraft aldım, ne zaman teslim edilir? Tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız geldi mi?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #13 Egeaw dedi: Hocam hesabınız geldi mi? Genişletmek için tıkla... Ben eskiden almıştım. Bana hesap geldi fakat 2 ay sonra felan patladı. Ama 2 ay için 10tl mi ne vermiştim. Değdi bence.
Egeaw dedi: Hocam hesabınız geldi mi? Genişletmek için tıkla... Ben eskiden almıştım. Bana hesap geldi fakat 2 ay sonra felan patladı. Ama 2 ay için 10tl mi ne vermiştim. Değdi bence.