K killa0 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Bir süredir merak ediyorum. Premid vs. gibi indirip kurduğumuz Chrome eklentileri sistemi yavaşlatır mı? Yavaşlatıyorsa bu PC'yi etkiler mi?
Bir süredir merak ediyorum. Premid vs. gibi indirip kurduğumuz Chrome eklentileri sistemi yavaşlatır mı? Yavaşlatıyorsa bu PC'yi etkiler mi?
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 18 Ekim 2023 #2 killa0 dedi: Bir süredir merak ediyorum. Premid vs. gibi indirip kurduğumuz Chrome eklentileri sistemi yavaşlatır mı? Yavaşlatıyorsa bu PC'yi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatmaz daha doğrusu yavaşlamayı göremessiniz.
killa0 dedi: Bir süredir merak ediyorum. Premid vs. gibi indirip kurduğumuz Chrome eklentileri sistemi yavaşlatır mı? Yavaşlatıyorsa bu PC'yi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatmaz daha doğrusu yavaşlamayı göremessiniz.
lantana Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black Kasa: MSI MAG FORGE M100A PSU: MSI MAG A550BN 550W Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Monitör: MSI G2422 Ram: GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz SSD: Western Digital Black 1TB CPU: AMD Ryzen 5600 Soğutucu: DeepCool AK400 Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Hem eklentisi hem de programı aynı anda çalışıyor ama fazla ram kullanmıyor yavaşlama durumunda da kapatabilirsin zaten.
Hem eklentisi hem de programı aynı anda çalışıyor ama fazla ram kullanmıyor yavaşlama durumunda da kapatabilirsin zaten.
K killa0 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 ahmetflixs dedi: Yavaşlatmaz daha doğrusu yavaşlamayı göremessiniz. Genişletmek için tıkla... lantana dedi: Hem eklentisi hem de programı aynı anda çalışıyor ama fazla RAM kullanmıyor yavaşlama durumunda da kapatabilirsin zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgiler için teşekkür ederim.
ahmetflixs dedi: Yavaşlatmaz daha doğrusu yavaşlamayı göremessiniz. Genişletmek için tıkla... lantana dedi: Hem eklentisi hem de programı aynı anda çalışıyor ama fazla RAM kullanmıyor yavaşlama durumunda da kapatabilirsin zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgiler için teşekkür ederim.