rodya1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 531 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #1 Merhaba Discord için premid indirmeye karar verdim ancak virus, hesap çalma gibi şeyler olabilir mi?
Çözüm Rivoxile 13 Kasım 2020 rodya1 dedi: Merhaba Discord için premid indirmeye karar verdim ancak virus, hesap çalma gibi şeyler olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
rodya1 dedi: Merhaba Discord için premid indirmeye karar verdim ancak virus, hesap çalma gibi şeyler olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 766 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #2 rodya1 dedi: Merhaba Discord için premid indirmeye karar verdim ancak virus, hesap çalma gibi şeyler olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
rodya1 dedi: Merhaba Discord için premid indirmeye karar verdim ancak virus, hesap çalma gibi şeyler olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
KS KS rodya1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 531 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #3 Rivoxile dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten indirdim. Artı 0 Eksi