NightLikess Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 64 Makaleler 1 14 Eylül 2022 #1 Ses sisteminden müzik dinledim bir 40 dakika ve duman çıktığını fark ettim, kapadım hemen. Sebebi ne olabilir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
Ses sisteminden müzik dinledim bir 40 dakika ve duman çıktığını fark ettim, kapadım hemen. Sebebi ne olabilir sizce?
4 439169 Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #2 NightLikess dedi: Ses sisteminden müzik dinledim bir 40 dakika ve duman çıktığını fark ettim, kapadım hemen. Sebebi ne olabilir sizce? Eki Görüntüle 1517541 Genişletmek için tıkla... Temizlenmiş miydi?
NightLikess dedi: Ses sisteminden müzik dinledim bir 40 dakika ve duman çıktığını fark ettim, kapadım hemen. Sebebi ne olabilir sizce? Eki Görüntüle 1517541 Genişletmek için tıkla... Temizlenmiş miydi?
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 bobinlerini yakmış olabilirsin
NightLikess Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 64 Makaleler 1 14 Eylül 2022 #4 sarrowx dedi: Bobinlerini yakmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden yanar ve pahalı mı değiştirmek.
sarrowx dedi: Bobinlerini yakmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden yanar ve pahalı mı değiştirmek.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıp bakmak lazım. Entegre yanmış olabilir. Hoparlör yanmış olabilir. Olabilir de olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıp bakmak lazım. Entegre yanmış olabilir. Hoparlör yanmış olabilir. Olabilir de olabilir.
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #6 NightLikess dedi: Neden yanar ve pahalı mı değiştirmek. Genişletmek için tıkla... yok uçuk fiyatta değil bi göster ilgili yere fiyat çıkarırlar
NightLikess dedi: Neden yanar ve pahalı mı değiştirmek. Genişletmek için tıkla... yok uçuk fiyatta değil bi göster ilgili yere fiyat çıkarırlar