umitkoyuncuoglu Hectopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2017 #1 İlk hazırladığım videoyu paylaşmak istedim. İçerik konusunda sorun yaşıyorum. İçerik arttıkça kendimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi, eleştirilerinizi, tavsiyelerinizi okumaktan mutluluk duyarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk hazırladığım videoyu paylaşmak istedim. İçerik konusunda sorun yaşıyorum. İçerik arttıkça kendimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi, eleştirilerinizi, tavsiyelerinizi okumaktan mutluluk duyarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PushkinFilms Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #2 Efektif anlamda verimlilik istiyorsan başlangıçta Sony Vegas kullanmanı tavsiye ediyorum.Arayüz karışık gibi görünsede gayet basit bir kullanımı var.
Efektif anlamda verimlilik istiyorsan başlangıçta Sony Vegas kullanmanı tavsiye ediyorum.Arayüz karışık gibi görünsede gayet basit bir kullanımı var.
destinationchaos Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #3 Prodüksiyonu soruyorsan çok basit olmuş bence. Oynanışı soruyorsan ben pek anlamıyorum