A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #1 Merhaba. Bugün YouTube kanalım için bir video hazırladım ama daha önce hiç almadığım bir hata ile karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Merhaba. Bugün YouTube kanalım için bir video hazırladım ama daha önce hiç almadığım bir hata ile karşılaştım.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Haziran 2021 #2 Ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 19 Haziran 2021 #3 Tüm sürücülerinizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #4 Falsey dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha dün formatladım ve Windows Update üzerinden driverları yükledim. Captain Levi dedi: Tüm sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha dün formatladım ve Windows Update üzerinden driverları yükledim. Captain Levi dedi: Tüm sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Haziran 2021 #5 Silinen üye dedi: Daha dün formatladım ve Windows Update üzerinden driverları yükledim. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücülerinizi kaldırıp, NVIDIA'nın sitesinden elle güncelleyin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Daha dün formatladım ve Windows Update üzerinden driverları yükledim. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücülerinizi kaldırıp, NVIDIA'nın sitesinden elle güncelleyin.
KS KS A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #6 Falsey dedi: DDU ile sürücülerinizi kaldırıp, NVIDIA'nın sitesinden elle güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hata devam ediyor. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: DDU ile sürücülerinizi kaldırıp, NVIDIA'nın sitesinden elle güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hata devam ediyor.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... "Fix" butonuna basınca herhangi bir uyarı çıkıyormu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... "Fix" butonuna basınca herhangi bir uyarı çıkıyormu?
KS KS A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #8 Falsey dedi: "Fix" butonuna basınca herhangi bir uyarı çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Program kendi kendine kapanıyor. Eğer bir çözümü yoksa telefondanda montajlayabilirim sıkıntı yok ama mümkünse bilgisayardan montajlamak istiyorum. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: "Fix" butonuna basınca herhangi bir uyarı çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Program kendi kendine kapanıyor. Eğer bir çözümü yoksa telefondanda montajlayabilirim sıkıntı yok ama mümkünse bilgisayardan montajlamak istiyorum.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Haziran 2021 #9 Silinen üye dedi: Program kendi kendine kapanıyor. Eğer bir çözümü yoksa telefondanda montajlayabilirim sıkıntı yok ama mümkünse bilgisayardan montajlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro'yu açarken sağ tıklayıp, "Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalışır" seçeneğini varsa seçerek çalıştırın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Program kendi kendine kapanıyor. Eğer bir çözümü yoksa telefondanda montajlayabilirim sıkıntı yok ama mümkünse bilgisayardan montajlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro'yu açarken sağ tıklayıp, "Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalışır" seçeneğini varsa seçerek çalıştırın.
KS KS A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #10 Falsey dedi: Premiere Pro'yu açarken sağ tıklayıp, "Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalışır" seçeneğini varsa seçerek çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Yok. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Premiere Pro'yu açarken sağ tıklayıp, "Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalışır" seçeneğini varsa seçerek çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Yok.