Reksix Decapat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Kusura bakmayın ben de adını tam bilmiyorum. Sizlere sormak istediğim şey aslında şu, Bir videoyu (veya fotoğrafı) nasıl bunun gibi nasıl çapraz yapabilirim?
Kusura bakmayın ben de adını tam bilmiyorum. Sizlere sormak istediğim şey aslında şu, Bir videoyu (veya fotoğrafı) nasıl bunun gibi nasıl çapraz yapabilirim?
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 10 Temmuz 2023 #2 Reksix dedi: Kusura bakmayın ben de adını tam bilmiyorum. Sizlere sormak istediğim şey aslında şu, Eki Görüntüle 1855750 Bir videoyu (veya fotoğrafı) nasıl bunun gibi nasıl çapraz yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Basic 3D kullan, ayarları ile oynayarak bulabilirsin. Effects e arayarak Basic 3D olması gerek.
Reksix dedi: Kusura bakmayın ben de adını tam bilmiyorum. Sizlere sormak istediğim şey aslında şu, Eki Görüntüle 1855750 Bir videoyu (veya fotoğrafı) nasıl bunun gibi nasıl çapraz yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Basic 3D kullan, ayarları ile oynayarak bulabilirsin. Effects e arayarak Basic 3D olması gerek.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 10 Temmuz 2023 #3 Buna YouTube’da muhtemelen “How to make 3D Screen on Premiere Pro” yazarak ulaşabilirsin.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 10 Temmuz 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer sorduğun bu ise MiniRayss02 dedi: Basic 3D kullan, ayarları ile oynayarak bulabilirsin. Effects e arayarak Basic 3D olması gerek. Genişletmek için tıkla... Bu yolu izlemen gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer sorduğun bu ise MiniRayss02 dedi: Basic 3D kullan, ayarları ile oynayarak bulabilirsin. Effects e arayarak Basic 3D olması gerek. Genişletmek için tıkla... Bu yolu izlemen gerek.